Jak w temacie. Jak zdemontować logo przednie w Alfie 166? Mam drugie logo, nowe, oryginalne. Moje na aucie jest wyblakle ... Ono jest jakos przyklejone, na zatrzask czy jakoś jeszcze inaczej?
Jak w temacie. Jak zdemontować logo przednie w Alfie 166? Mam drugie logo, nowe, oryginalne. Moje na aucie jest wyblakle ... Ono jest jakos przyklejone, na zatrzask czy jakoś jeszcze inaczej?
musisz* odkrecic chrom od scudetto, potem zdjąc takie dwie blaszki z dwoch bolczyków w logo, a potem najlepej zrobic kilka otworów w starym logo i doslownie rozszarpac kombinerkami stare logo ktore procz tych bolczykow jest podklejone tasma dwu stronną. od spodu. Tylko ustroznie ze scudetto , gdyz jest dosc kruche. Prosta sprawa tylko ze stare logo spisz na straty odrazu bo bez jego zniszczenia bedzie kupa grzebania.
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...ogo_zdjac.html
tu masz link z szukajki. kojarzysz autora?![]()
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 07-11-2012 o 19:00 Powód: mm
[C
O kur... to już jest przegięcie............ Brak mi słów...... pawellike przebiłeś wszystkich. Jak żyję takiej wtopy to nie widziałem. Do działu humor się nadaje.....
Mój dobry Boże ............... zapomniałem całkowicie o tamtym temacie!!Wtedy miałem zdemontowac logo ale widocznie się za to nie zabrałem i wtedy się dzieją rzeczy jak widać ........ Proszę o wykasowanie tego tematu bo mi głupio.
Ale żeś sobie gola strzelił...... Normalnie sam nie mogę się otrząsnąć
No i punkt dla masy![]()
Hehe dr. Masa czuwa. pawel skleroza nie boli![]()
[C
oj tam oj tam chłopak się zapętlił![]()
ojj kolego masa625 w blad tu chlopka wprowadzasz z tym robieniem otworow w starym logo i rozwalaniu go. Wystarczy ze wyciagnie te 2 blaszki z trzpieni co trzymaja logo a samo logo podwazy pozniej jakims twardym plaskim plasticzkiem i klej spod logo pusci. Delikatnie i powolli a sie zrobi bez rozwalania czegokoliwek
Damy radę ... Ale proszę Admina o wykasowanie tego wątku, bo dalej mi głupio![]()
Ja pisze tak jak JA TO ROBIŁEM W SWOIM AUCIE i kolega prosił o porady więc mu napisałem jak JA to zrobiłem.
Ty widze kolejny z tych "co wiedza lepiej".
Skoro u Ciebie wystarczyło podważyc to gratulacje. Ja musiałem rozpie...ic całe logo żeby chromu ze scudetto nie zniszczyc tym podważaniem.
[C