Witam. Mam problem z moją Bella. Otóż przy dynamicznej jeździe (mam na myśli gwałtowne przyśpieszanie np. przy wyprzedzaniu) samochód mi gaśnie i zapala się marchewa. Jest to na tyle uciążliwe, że auto zatrzymuje się i trzeba chwilę odczekać by ją odpalić. Na biegu jałowym nie mam takiego problemu. Mogę go wkręcać na obroty i nie ma problemu. A w trakcie jazdy gaśnie. Po podłączeniu komp. skasowaniu kilku błędów które miał: P0191, P0655, P0101, P0110, P0115. Przejechałem się do momentu wystąpienia awarii. Długo nie musiałem czekać. Po paru km. autko się zatrzymało. Błąd który się wyświetlił to: P0191 Fuel Rail Pressure Sensor Circuit Range/Performance- Czujnik ciśnienia zbiornika zasilania (listwy) paliwa - sygnał poza zakresem/wydajność. Bład mam. Później jeszcze tego samego dnia wymieniłem filtr paliwa, filtr powietrza i podmieniłem ten czujnik ciśnienia z fiata który także miał taki silnik. Na tamtym czujniku poza tym, że przerywał (pewnie nie sprawny do końca czujnik) też autko mi się zatrzymało. Przypuszczam, że na ten sam powód. Czy miał może ktoś taki sam problem lub podobny? Czekam na odp.Nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam temat. Jak nie to proszę o info.