No i zaczeły sie pierwsze wydatkisprzęgło i dwumas do wymiany
Ale mam problem z elektryka samochód pali jezdzi normalnie i czasem po zgaszeniu gdy chce ponownie zapalic nie da sie za pierwszym razem kreci wszystko normalnie tylko nie pali za drugim razem od strzału i od razu wywala kontrolke zeby zgłosic sie do serwisu.
W ASO w żorach samochod był juz z tym problemem trzykrotnie i cały czas to samojuz niby wymienili jakis czujnik i wiązke ale po odebraniu w piatek auta wczoraj znowu bład mi wywaliło
Całe szczescie robia to na gwarancji ale straconego czasu i paliwa juz nikt nie zwróci a problem nadal pozostaje ;/
a kontrolka z serwisu co jakis czas sama gasnie dzis jadac do pracy swieciła jeszcze a jak wracałem do domu to nie...
I w dodatku cos zaczeło trzeszczec dosyc głosno ze w srodku słychac i tylko na wolnych obrotach a co najlepsze czasem przestaje.
Dzis rano jak odpaliłem samochod to tak jak by z silnika dzwiek zepsutej maszynki do strzyzenia takie trzesienie i po pracy chciałem to sprawdzic jak odpaliłem pod zakładem auto to jeszcze to było słychac a po powrocie do domu jak chciałem zobaczyc czy cos sie nie poluzowało to oczywiscie cisza.... znacie jakiegos egzorcyste?![]()