Jak w temacie, nie działa światło wstecznego. Żarówki wymienione, bezpieczniki sprawdzone, kostki przy świetle w dobrym stanie (na wszelki wypadek potraktowałem WD40). Odpowiedzi szukałem na forum ale nie znalazłem. Więc co to może być?
Jak w temacie, nie działa światło wstecznego. Żarówki wymienione, bezpieczniki sprawdzone, kostki przy świetle w dobrym stanie (na wszelki wypadek potraktowałem WD40). Odpowiedzi szukałem na forum ale nie znalazłem. Więc co to może być?
No, ee, włącznik przy skrzyni? Bezpiecznik? A prąd to tam jest?
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
a co robiłeś ze nie działa juz swiatło, mi sie jeszcze nie zepsuły. pozdrawiam
bezpieczniki sprawdzalem, pradu narazie nie mam czym sprawdzic :> a jak sprawdzic wlacznik przy skrzyni? ciezki dostep?
cos czuje ze mnie to przerasta :> a wiec czeka mnie elektryk :>
Nie poddawaj się to jest proste. Gorsze rzeczy będziesz miał do zrobienia. Polecam sprawdzić tą płytkę przeczyścić, polać wd40 oraz żarówkę w lampię. Nawet wsadź dla próby inną u mnie wydawała się normalna a w rzeczywistości była spalona.
Ps uważaj z tym czujnikiem. Ja miałem w b.dobrym stanie a mi się urwał przy samej dupie i teraz nie da się odkręcić.
Magia WD40 działa
Nie wiem skąd się biorą pomysły, żeby tym badziewiem styki elektryczne zalewać. Przecież to się do tego nie nadaje.
Proponuję teraz najpierw odtłuścić zalane połączenia i potem szukać usterki.
Ja wiem że wd40 dla profesjonalistów to śmieszna rzecz , ale dzięki temu specyfikowi + papier ścierny udało mi się zrobić właśnie i światło wstecznego i dmuchawy.