Musisz wejść na stronę www.alfaromeo.pl zalogować się, następnie klikasz w zakładkę Społeczność, a następnie w po prwawej stronie masz listę z tematami i tam znajdują się Kluby Alfy :)
Printable View
Musisz wejść na stronę www.alfaromeo.pl zalogować się, następnie klikasz w zakładkę Społeczność, a następnie w po prwawej stronie masz listę z tematami i tam znajdują się Kluby Alfy :)
Fakt zapomniałem że to tam jest, tylko weź teraz człowieku i przypomnij sobie login :)
Tuti więc jak widzisz IKAR jest klubem z krwi i kości i tego nam (a przynajmniej mi) potrzeba
http://www.krs-online.com.pl/club-al...rs-219855.html
Forma Prawna: STOWARZYSZENIE
Nie musisz "!!!" wykrzyknikować :)
---------- Post dodany o godzinie 11:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:31 ----------
Nawet na rządowej stronie jest takie stowarzyszenie:
http://krs.cors.gov.pl/Podmiot.aspx?nrkrs=0000230343
Ciekawa sprawa.
Tak samo jak i OSMMAR jest na tej stronie:
http://krs.cors.gov.pl/Podmiot.aspx?nrkrs=0000331099
Club Alfa Romeo Polonia jest zarejestrowany jako stowarzyszenie bo innej formy prawnej dla Klubu nie ma :P, ale jest Klubem przy dealerze - POLCAR
Club Alfa Romeo Polonia w żaden sposób nie jest powiązany formalnie z IK@Rem, mają tylko wspólnych członków.
To czemu IKAR z nimi wcześniej nie współpracował, skoro w zarządzie są czołowe postacie IKARa?
Musieli czekać aż powstanie OSMMAR?
I wracając do realnego świata i prawdziwego klubu - to jak widać taki już istniał, od 2005 roku. Dziwne wydaje się też to dlaczego Alfa Club Polonia nie mógł być narzędziem do jednoczenia Klubików wirtualnych AR?
Czołowe postacie IK@Ra :eek:
Może powiesz o kogo chodzi, bo po za Marcinem F. to nie widzę tam nikogo z działaczy IK@Ra .
I kto powiedział, że nie współpracowali ?
Bo POLONIA miał inne cele i założenia. :)
Ale nie mnie o tym opowiadać, bo jak juz kiedyś to napisałeś, takie osoby jak ja nie są dla ciebie wiarygodne :)
Chodziło mi jeszcze o skarbnika, ale możliwe, że się mylę i pomieszałem nazwiska :)
Nie jest wiarygodne jak nie ma konkretów, dlatego próbuje się dowiedzieć o współpracy OSMMAR z IKAR. Jakie Ty masz cele i założenia? O tym chyba możesz się wypowiedzieć jako Prezes.
PS
Napisałem, że nie jesteś dla mnie osobą kompetentną (a nie wiarygodną), żeby dyskutować na temat prawa autorskiego i biur prasowych, ani na temat struktur grupy Fiat. Chyba o to Ci chodziło, chociaż sam nie wiem, bo jedno z drugim niewiele ma wspólnego.
Cele są jasno określone w statucie OSMMAR a ten jest ogólnie dostępny.
Co do współpracy IK@Ra z OSMMAR to oczywiście będzie to bardzo widoczne i myślę że w niedługim czasie nawet ty nie będziesz miał wątpliwości co do intencji OSMMAR.
No i tu się bardzo mylisz Adam, jakoś nikt nie prowadził "działań zaczepnych" w stosunku do pana administratora Tutiego do czasu aż on nie zaczął oczerniać ludzi związanych z OSMMAR w dziale Sprawy Organizacyjne. Nie moża pozwolić na to, aby szkalował ludzi, którzy włożyli mnóstwo pracy w to forum.
Co do tego gdzie kto jest, to nie wiem gdzie jest forum, ale OSMMAR cały czas pracuje nad tym aby realizować swoje cele i zapewniam Cię, że idzie nam naprawdę dobrze :)
Wybacz, ale po tym jak sam się plączesz tutaj w celach, w tym jakie stowarzyszenia, kluby AR mamy w Polsce jakoś statut mi nie wystarcza.
Poczekamy, zobaczymy :)
Zostawiłem Twój nowo założony temat w sprawie, która jest zamknięta i myślałem, że się uspokoisz. Jak widać, nie ma rady :D
I jak możesz to skończ mnie oczerniać, pisząc, że kogoś oczerniam, jak nie rozumiesz, że mi chowanie się za kurtyną Alfaholików nie odpowiada.
I nie są to puste słowa tylko fakty. :D
Ja już kończę dyskusję na temat OSMMAR, bo szkoda czasu, jak widać konkretów usłyszymy tyle co od polityków. Obyśmy doczekali się wielkich efektów, a nie kolejnych prób zamachu na Wikipedię :P
jeszcze tylko wyjasnie ze TVP 3 ja załatwiłem na oba zloty :)
ehh Tutiemu strasznie nie wsmak OSMMAR, w sumie sie nie dziwie, zraził do siebie wszystkich którzy wkładali kupe pracy w Alfaholików i dzieki którym to forum tak fajnie sie rozwijało
widzialem ze pozamykales wszystkie tematy z gadzetami, szkoda ze to tez zniszczyles, szkoda ze uniemozliwiasz userom zakup gadzetów
eh Tuti, Tuti ..... jak dziecko obrazone które teraz robi złośliwosci innym...
Ja jestem twardy :D Przecież to AR_33 się obraził, bo go tak mocno oczerniłem i napisał, że nie będzie się zajmował gadżetami. Demokratycznie na walnym zgromadzeniu przegłosował warunki współpacy z Alfaholikami. Do kogo masz pretensje?
Zamknąłem, bo sam widziałeś co ludzie myśleli na temat kolejnych kłótni. Ja z AR_33 nie potrafię się dogadać na temat tego, żeby się podpisywał pod swoją pracą, bo nie na rękę jest mi to, że ktoś przypisuje m.in. mi dystrybucję gadżetów.
Robert gdzie zauważyłeś oczernianie członków Stowarzyszenia? , śledzę wątek odnośnie rozprowadzania gadżetów i nie wtrącałem się żeby nie robić zamętu ale widzę że coś się z Tobą porobiło złego, skąd u ciebie taka agresja ? widać nie znałem Ciebie od tej strony a szkoda :(
Andrzej chodzi o to, że poprosiłem, żeby ktoś z OSMMAR napisał kto jest odpowiedzialny za gadżety. Przypomniałem też o sytuacji, która miała miejsce jakiś czas temu jak pewien user zarzucił temu foru machlojki finansowe. A wszystko z powodu tego, że kiedyś ktoś organizował zbiórkę gadżetów, a potem zdecydował ze oda ludziom za nie pieniądze. Ten user, którego nie chce wymieniać dostał pieniądze, ale jakiś jego znajomy nie dostał. - chociaż możliwe, że coś tu przekręciłem. Sens był taki, że Alfaholicy to złodzieje :P
PS
Chyba muszę się zapisać na jakieś lekcje wrażliwości, bo nie wiedziałem jakie niektórzy maja wrażliwe serduszko...
Filip ja czytałem ten wątek kilka razy i stąd moja refleksja :)
Niestety Tuti zamknales temat i nie mam mozliwosci juz tam napisac jak jestes nie doinformowany: odnosnie zlotow od Bielska sa to organizowane zloty pod nazwa Zlot milosnikow Marki Alfa Romeo z ta jedynie informacja ze na banerach bylo logo i adres strony alfaholikow, w Czestochowie w zeszlym roku byl ten sam baner co w Bielsku i wiesz co w tym roku zas byl ten sam baner tyle ze doszedl jeszczez jeden baner stowarzyszenia. Ale caly czas sa to zloty Milosnikow Marki Alfa Romeo. Wiec moze teraz zas sie ustosunkujesz do tego ze na tym zlocie tez sie odcielismy ? Jak ktos nie wierzy mam zdjecia banerow z Bielska, Czestochowy 2008 i Czestochowy 2009.
Chodziło mi o to, że wczęsniejsze zloty w nazwie posiadały Alfaholicy (wszystkie w Bielsku). Tak pisały portale, gazety i mówili w TVP 3 oraz pod taką nazwą były zapisy. Jak jestem niedoinformowany to spytaj Rafała, głównego organizatora.
Nie wiem jak było rok temu, ale jeśli było jak w tym roku to można powiedzieć, że już rok dawno pewne osoby się odcięły od Alfaholików.
W tym roku gdzie nie czytam, nie ma najmniejszej wzmianki o tym, że to zlot Alfaholików, albo organizowany przez osoby z forum Alfaholicy. Jest info, że był organizowany przez OSMMAR. Nawet na forum temat ze zlotu ma kolokwialną nazwę ZLOT 2009. Ja mam wrażenie, że przez to, że nie chciałem sprzedać Wam fora to próbujecie za wszelką cenę zbudować swoją markę na Alfaholikach, a samych Alfaholików pogrążyć. Nie widzę tu żadnych prób jednoczenia nikogo, wręcz przeciwnie.
Jeszcze jest Alfa radom:) ale panowie za bardzo odpływacie od tematu bo się zaczynacie sprzeczać znowu a nie mówicie nic na temat klubów:)
to tak kończąc OT: Zlot Alfaholików, czyli co osoby z Alfaclub albo ForzaItalia nie są mile widziane? to był zlot wszystkich miłośników marki. Chcesz żeby firmowane to było marką Alfaholicy, która w mojej opinii należy do Ciebie, a zrobiłeś coś w kwestii organizacji?
co do klubu to powiem jeszcze raz że podoba mi się jak podeszli do tego w BMW, jest klub pod patronatem marki, mający ich uznanie a nie jakieś samozwańcze twory
Pewnie, że są mile widziane, od zawsze można je tu reklamować. Z tą różnicą, że zloty Alfaholików posiadały informacje na stronie, na forum były podwieszane tematy. Nie zrobiłem nic w kwestii organizacji? Ciekawe kto by na te zloty pojechał jeśli nie ludzie, którym umożliwiłem w tym pseudo klubie pisanie na temat co mi tam stuka i puka...
No to widzisz, że jest Alfa Romeo Polonia :D Czego tu jeszcze chcieć?
hahahaha Tuti rozbawiles mnie teraz do lez sam zaczynasz podburzac ludzi piszac nieprawde a pozniej tlumaczysz sie ze nie doczytales (co nie przeszkadza Ci pisac nieprawdy) a teraz zas oskarzasz innych ze nie chca kompromisu jak narazie to Ty robisz wyszstko zeby go nie utrzymac. Normalnie jak mi Cie szkoda ze Ty jestes taki biedny niewinny i wszyscy Ci zli ludzie chca zrobic nazlosc Alfaholikom i Tobie. Biedactwo az mi sie Ciebie zal zrobilo.
Dajcie już spokój bo naprawdę zaczynacie się ośmieszać przed każdym kto to czyta. Nie ma żadna ze stron ochoty do współpracy to po co robić cyrk. Ja zdążyłem sobie wyrobić zdanie jak i wielu userów którzy czytają te pierdoły więc komu się nie podoba forum niech na nim nie pisze po co pisać te banialuki na tym forum i wzajemnie się oskarżać
Pierwsze słyszę o Alfa Romeo Polonia, dzisiaj pierwszy raz spotkałem się z tą nazwą. Wątpię żeby działali jakoś aktywnie bo nawet strony nie mają
Możliwe, że mówimy innym językiem, bo ja nie rozumiem o co w tym chodzi. Rozmawiać na takim poziomie też z Tobą nie będę. Jak możesz to używaj znaków interpunkcyjnych.
Pomagali IKAR przy zlocie na torze w Poznaniu. Jako główny zwolenik jednoczenia alfistów pt. OSMMAR powinieneś o tym wiedziec.
Bo żyja w REALNYM świecie :D :D
A czy działają aktywnie? Tego nie wiesz, może nie każdy ma wstęp do siedzimy pod Pol Carem :)
Jaki jest związek między jednym a drugim?
jednak wypadałoby mieć jakąś stronę nawet informacją kim są co robią i jakieś dane kontaktowe. Co to jest siedzima pod Pol Carem ? Aktywne działanie to organizacja zlotów lub inne działania promujące markę i jej historie. Możliwe że swoją działalność ograniczają tylko do Poznania i okolic
Na moim poziomie :) no tak w koncu ze mnie ham i prostak :) A jak sie nazywa osoba ktora celowo rozsiewa dezinformacje lub pisze nieprawde ?? Naprawde Tuti zachowanie ZENUJACE poraz kolejny i poraz kolejny probojesz z siebie robic ofiare atakow, ktora w zaden sposob sie do tego nie przyczynila. Oj Ty biedny, moze Ty poprostu potrzebujesz troche czulosci ?? ;)
Jako osoba tak obeznana w sprawach klubowych, że piszesz, że Alfaholicy i AlfaClub to niepoważne kluby powienieneś wiedzieć co się dzieje w IKARze :) Chociaż ze świata wirtualnego :P
Siedziba pod Pol Carem. Przecież Ci napisałem, że promują markę i jej historię - lepszego sposobu niż wspieranie zlotów na jedynym torze z prawdziwego zdarzenia w Polsce nie widzę. Mają siedzibę pod salonem Fiata, Lancii i AR, są nieodłącznie związani z marką. Jeśli chodzi o Poznań to nie widzę powodu, żeby mieli organizować zlot na lotnisku, skoro mają pod nosem tor, oraz kolekcjonerów - jeden człowiek ma/miał tam Alfe SZ i Montreal - jako jedyny w Polsce. I jakoś nikt z nich nie musi pisać o realnym świecie, montować oświadczeń, w których oczernia się 2 osoby ani obrażać się o gadżety.
Masz na stronie KRS nazwiska oraz kto się czym zajmuje. Jak masz jakąś poważna strategię to pewnie będziesz ją mógł przedstawić pod PolCarem :P
W li Quadrifoglio (oficjalnej gazecie AR) nieraz pisali o ich klubie i zlotach :)
Nie napisałem, że na Twoim poziomie. I nie wiem co mam odpowiedzieć na zarzuty bez żadnych argumentów. Błędów Ci poprawiać nie będę, przyjdzie piotriix to sam to zrobi :P
PS
O czułość się nie martw, nie mam problemów z tym, żeby ją dostać. Jakbym miał to musiałbym myśleć w tak młodym wieku o żeniaczce :D A nie myślę i chyba dobrze o tym wiesz... :P
Tuti gdybym interesował się tym co dzieje się w IKARZE to bym się zapisał tam a nie tu i na AlfaClub. Chyba Robert już Ci napisał że IKAR a Alfa Romeo Polonia to osobne sprawy.
Promocja przez wspieranie, niby ok ale powiedz mi który oni zlot wspierali bo napewno nie tegoroczny bo nie ma o nich ani słowa. Z tego co wiem to IKAR organizuje te zloty na torze Poznań a nie AR Polonia. Jak możesz podaj numery Quadrifoglio w których jest opisany AR Polonia.
Poraz kolejny szerzysz nieprawdę, Club Alfa Romeo Polonia ostatnią imprezę zorganizował 2007 roku w listopadzie i był to ABJ (na którym miałem przyjemność być). Od tamtej pory nie było żadnej imprezy przygotowanej czy wspieranej przez Polonie (jako członek tego Klubu jestem informowany o wszystkich imprezach i spotkaniach)
Osoba o której piszesz, że posiada SZ i Montreala nigdy nie należał i nie należy do Club Alfa Romeo Polonia. I nigdy nie pojaw sie na, żadnej imprezie organizowanej przez Polonię, bo Polonia jest wspierana przez POL-CAR a oni się bardzo nie lubią :)
P.S. Coś twoje twierdzenia są nie poparte żadnymi faktami, czyli jak to napisałeś nie jesteś wiarygodny panie administratorze Tuti.:laugh:
Chcesz porządnego klubu, z prawdziwego zdarzenia, przyznajesz, że IKAR najbardziej pasuje do tego terminu, a masz ich głęboko? Coś tu jest nie tak...
Pisał, ale Robert nawet nie wie, że jest stowarzyszenie Alfa Romeo Polonia to skąd na dobrą sprawę może wiedzieć? :P
Poza tym stowarzyszenia są po to, żeby jednoczyć wszystkie klubiki (jak sam napisałeś), więc nie wiem czemu tutaj starasz się to poróżnić, zwłaszcza ze ARP i IKAR mają wspólnych członków.
Ten na którym byłem :) Było to 2 lata temu.
Po raz kolejny piszesz czegoś o czym nie wiesz. IKAR był oficjalnie wspierany przez Polonię. W tym roku zlot był organizowany przez IKAR i ForzaItalia.
W każdym na ostatniej stronie masz adres klubu. Relacje z imprez klubów AR to nieodłączna część magazynu, więc na pewno coś znajdziesz.
Szerze nieprawdę? Kolejna zwykła polityczna zagrywka na puste hasła. Nie napisałem, który zlot wspierała Polonia, napisałem, że wspierała. To Twoja interpretacja jest niezgodna z prawdą, a nie to co napisałem.
Dziwne, że jako zarejestrowany członek nie miałeś pojęcia, że AR Polonia jest stowarzyszeniem. Dziwne też jest to, że potrafisz więcej napisać o działaniu innych klubów i stowarzyszeń niż swoim. Sami Twoi członkowie nie wiedzą co Ty zamierzasz i co zrobisz z tym stowarzyszeniem następnego dnia. Do tej pory nikt nie doczekał się informacji na temat współpracy z FAP, czy tego jak sobie wyobrażasz "powołanie klubu". Aaaa no tak - przecież jest statut :D :D
Dziwne, że oświadczenia w imieniu OSMMAR możesz pisać, a na temat TWOICH działań już nie. Mi to śmierdzi zwykłym krętactwem.
Nie napisałem, że dżentelmen z tymi klasykami należy do Polonii, tylko, że nie widzę lepszego miejsca na działanie tego stowarzyszenia niż Poznań, bo są tam odpowiedni ludzie i warunki. Popularne czytanie ze zrozumieniem.
Mam na samochodzie ramki Alfaholicy- ogólnopolski klub Alfy Romeo. Wierze, że to jest klub. W końcu kluby tworzą ludzie o tych samych zainteresowaniach, gotowi pomagać w różnych kwestiach w tym technicznych. Ludzie z forum mogą się spotykać jak chcą powiedzmy lokalnie.
OSMMAR nie ma co negować- oni powinno się zająć ogranizacją ogólnopolskich zlotów, szuakniem sponsorów i współpracą z FAP. Czy po to powstało stowarzyszenie?
Zloty powinny nosić nazwę np. "zlot miłośników marki AR" bez podawania nazwy organizatora i zapraszać wszystkich bez względu do jakiego "klubu należy".
Nigdy mnie to nie interesowało jaką strukturę prawną ma CARP :)
Jestem członkiem tego Klubu jak i paru innych :)
No i poraz kolejny się mylisz, wszyscy Członkowie OSMMAR dokładnie mają opisane co i jak jest robione i jakie ustalenia zostały poczynione z FAP.
Domyślam się, że bardzo cierpisz z tego powodu iż nie możesz tego przeczytać, ale sam zrezygnowałeś z bycia Członkiem Stowarzyszenia, a wczoraj w ramach swojej chorej zemsty zamknąłeś dział Klub/Założyciele więc jak chcesz się czegoś dowiedzieć :laugh:
---------- Post dodany o godzinie 07:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 07:49 ----------
No i dokładnie tak dzała OSMMAR :)
Organizujemy Zloty i nawiązaliśmy współpracę z FAP, a jeśli ktoś był na Zlocie w Częstochowie to widział ilu było sponsorów :)
Sezon się skończył to rozgłosu trzeba szukać w inny sposób :) O współpracy z FAP to wiemy tylko z tego co napisze AR_33, np. na Wikipedii :D
Tu chodziło bardziej o to, żeby przyzwyczaić Alfisti, że OSMMAR od 4 lat organizuje zloty, tzn. podłączyć się pod działalność Alfaholików, a potem zwyczajnie zrobić im konkurencję. Przynajmniej ja tak zachowanie właściciela OSMMAR odbieram. Jakby było inaczej to ostatni zlot nie nazywałby się IV Zlot Miłośników Alfa Romeo, tylko pierwszy. Mało tego nie napisali, że był organizowany przez OSMMAR i Alfaholicy tylko przez OSMMAR. Sami założyciele stowarzyszenia twierdzą, że ta nazwa jest nietrafiona i Alfaholicy była by lepsza, ale kilka osób zdecydowało za całą 15stkę.
Przez to wszystko co wyczynia właściciel OSMMAR, całe stowarzyszenie ma spalony start.
Tego nie wiem, nie mam w zwyczaju prosić kogokolwiek o robienie zrzutów, a Ty?
Żałować mogę z powodu jak widzę co Ty wyczyniasz. Informacje na temat współpracy z takimi podmiotami jak FAP powinny być umieszczone na głównej stronie. Jeśli to niemożliwe to przynajmniej nie na miejscu jest to, że oficjalnie podajesz informacje "OSMMAR nawiązał współpracę z FAP", bo to może znaczyć wiele rzeczy, np. że będą przyprowadzać 3 auta na zlot albo dadzą Wam 10 sztuk papierowego li Quadrifolglio. Do tej pory dowiadujemy się o współpracy z FAP tylko tyle, że taka jest. I to od Ciebie, chociaż sam próbujesz przypisać publikację tego faktu Wikipedii.
Wejdź sobie na lanciapolska.org. Tam cała sytuacja klubowa jest jasna i klarowna. Co jakiś czas userzy dostają informacje na temat przebiegu rozmów dot. współpracy LKP z FAP. Nikt tam nie musi rzucać pustych haseł dla mas.
Zamknąłem dział, bo się obraziłeś i zwinąłeś zabawki (gadżety). TY SAM "demokratycznie na walnym zgromadzeniu" podjąłeś decyzję na temat współpracy z Alfaholikami. Poza tym już dawno założyliście sobie swoje forum, odcinając się od Alfaholików. Dział założyciele był do wczoraj i nie zobaczyłem tam ani słowa na temat współpracy z FAP, nie zobaczyłem rozliczenia ze zlotu (mimo, że zapewnialiście, że będziecie dawać je do wglądu). Powinienem był skasować go wcześniej, ale pomyślałem, że przyda mi się ten dział do komunikowania z członkami stowarzyszenia, bo przecież nie będę pisał na otwartym forum o sprawach takich jak ta. Jak poprosiłem, żeby ktoś przemówił Ci do rozsądku w związku z tym, że nie potrafisz uszanować regulaminu to nazwałeś mnie "żałosnym małym człowieczkiem!!!!!!!!!" i kazałeś się zamknąć.
To wszystko sprawia, że ja osobiście myślę, że jesteś zwykłym Nikosiem Dyzmą, który tylko nauczył się politykować, wszczynać awantury i tworzyć intrygi. Szkoda, że cierpi na tym całe stowarzyszenie, bo wiem, że niektórym naprawdę zależy na współpracy, a nie na dzieleniu środowiska.
Na chwile obecną IKAR najbardziej pasuje, ale ciągle czekałem na obiecany klub tutaj. Nigdy nie pisałem że mam ich głęboko i jedyne co tu jest nie tak to to że wciskasz jakiś syf którego ja nie mówiłem i szczerze zaczyna mnie to drażnić Tuti
Klub jest jedną z form stowarzyszenia więc wątpie żeby w KRS miał ktoś wpisane klub w miejsce formy prawnej. Znajdź mi informację gdzieś o tym że istnieje coś takiego jak Stowarzyszenie Alfa Romeo Polonia. oczywiście poza KRS.
Co gdzie i kiedy starałem się poróżnić? Umiesz zobaczyć różnicę między poróżnianiem/skłócaniem a rozgraniczeniem na dwie osobne działalności. Ja jestem członkiem AH i AlfaClubu to co też powiesz że to to samo?
Aktywność wzorowa nie ma co, coś poza tym zlotem zrobili? o ile oni byli głównym organizatorem
Masz w tym przewagę narazie Tuti. Potwierdź mi jakimś zapisem np na stronie że Polonia wspierała IKAR jako oficjalny patron czy coś.
Nie bądź chłopie śmieszny podanie adresu to żadna informacja praktycznie o Klubie, chodzi mi o opis jakiejś działalności. Przeglądnołem dwa losowe numery i nic nie znalazłem o AR Polonia. Wcześniej jeszcze pisałeś że już niejednokrotnie pisali o nich, więc pewnie wiesz w którym numerze, a może i nawet numerach skoro niejednokrotnie, to podaj byłbym wdzięczny. I zaznaczam że nie chodzi o IKAR żebyś później się nie wykręcał że nie zrozumiałeś.
Nie próbuj też wciskać mi zaraz słów że mam coś do IKARA lub AR Polonia albo ze próbuje ich skłócić. Chce poprostu się czegoś dowiedzieć i poprzeć to dowodami ale Ty odbierasz to widzę jako jakiś atak.
Chyba na www.osmmar.pl bo przecież tam miał być klub :P
Klub to ludzie. Stowarzyszenie nie jest do tego potrzebne. Potrzebne jest do robienia biznesów :D
Po co mam szukać informacji w internecie o stowarzyszeniu CARP? Przecież Robert dobrze ich zna, współpracuje z klubami, jest ich członkiem to takie rzeczy powinien wiedzieć.
Nie jestem ich prezesem, więc nie muszę prowadzić im działalności marketingowej. Przypominam Ci tylko, że OSMMAR nigdy nawet nie wspierał do tej pory tak poważnego wydarzenia jak zlot IKARa. Jak umiesz chwalić jednych to naucz się chwalić drugich...
Pora nadrobić tę przewagę - na podstronie Klub masz dostęp do archiwum wszystkich zlotów. Poszukaj sobie, komisją śledczą nie jesteś to nie mam obowiązku robić tego za Ciebie.
Na 70% gdzieś kiedyś widziałem. Również sobie poszukaj.
Próbujesz umniejszyć ich zasługi wobec marki na rzecz OSMMAR, którego właściciel zrobił tylko tyle co sam napisał.
Mam nadzieje, że powoli zrozumiesz dlaczego to wielkie przedsięwzięcie pod nazwą OSMMAR nie robi na mnie tak wielkiego wrażenia jak na Tobie.