Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 92

Temat: Za co kochacie 164?

Użytkownik Romeo Avatar ANET
    Mieszka w
    Bochnia
    Auto
    ALFA 164 SUPER 3.0V6 24V

Domyślnie

Dokładnie tak jest nikt co zrobi remont nie oddaje samochodu za bezcen bo i po co sprzedawać, ciężko znalezć jakiś interesujący egzemplarz.

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

Powiedziałbym że Alfa w stanie bardzodobrym jest niesprzedawalna ... i dobrze hehe tak tworzy sie kolekcje. za 10 lat to 164 bedzie warta 2 razy tyle , tylko miec miejsc na przechowanie hehe. Ale z drugiej strony jesli chcesz kupic dobry egzemplarz to na forum łatwo znaleść miłosników i wtedy kasa juz niema takiego znaczenia jak stan... Amen hehe

Mieszka w
    Bochnia
    Auto
    ALFA 164 SUPER 3.0V6 24V

Domyślnie

Cytat Napisał Rafał Zobacz post
    Powiedziałbym że Alfa w stanie bardzodobrym jest niesprzedawalna ... i dobrze hehe tak tworzy sie kolekcje. za 10 lat to 164 bedzie warta 2 razy tyle , tylko miec miejsc na przechowanie hehe. Ale z drugiej strony jesli chcesz kupic dobry egzemplarz to na forum łatwo znaleść miłosników i wtedy kasa juz niema takiego znaczenia jak stan... Amen hehe
    Potwierdzam Twoje słowa to już jest klasyk nawet w ostatnim numerze Classic auto jest opisana co prawda Q4 ale to też 164,dlatego też nikt sie nie pozbywa dobrych ezglemparzy są jeszcze mało warte i nie atrakcyjne dla innych przecież to jest alfa.

Użytkownik Znawca Avatar darek2116
    Mieszka w
    Bedzin
    Auto
    164 Super 3.0 V6 12V

Domyślnie

Amen bracie ot co,musze wstępnie pooglądać kilka egzemplarzy

Mieszka w
    Bochnia
    Auto
    ALFA 164 SUPER 3.0V6 24V

Domyślnie

Cytat Napisał Rafał Zobacz post
    Potwierdzam Twoje słowa to już jest klasyk nawet w ostatnim numerze Classic auto jest opisana co prawda Q4 ale to też 164,dlatego też nikt sie nie pozbywa dobrych ezglemparzy są jeszcze mało warte i nie atrakcyjne dla innych przecież to jest alfa.

Mieszka w
    Bedzin
    Auto
    164 Super 3.0 V6 12V

Domyślnie

Z takich egzemplarzy utrzymanych w oryginale robi się inwestycja i kąsek dla konesera

Mieszka w
    Bochnia
    Auto
    ALFA 164 SUPER 3.0V6 24V

Domyślnie

Ale w mądrej księdze jest napisane "szukajcie a znajdziecie" więc próbuj szukaj na pewno coś trafisz,każdy towar ma swojego klijenta.

Użytkownik Znawca Avatar kubicze
    Mieszka w
    Wrocław, Poland
    Auto
    AR Spider 3.0 V6 98 rok Hardtop

Domyślnie

Ja swoją kupiłem w bardzo dobrym stanie za nieduże pieniądze, zrobiłem rozrząd, termostat czujnik przy chłodnicy plus przesmarowałem to i owo i nie mam już co przy niej robić
    No jest jedna rzecz schowek mi się nie otwiera i na razie nie mam koncepcji jak go otworzyć. Mam już drugi na wymianę ale najpierw ten trzeba zdemontować

- - - Updated - - -

W sumie kolega mnie namawia, żeby pożyczyć miernik lakieru, bo podejrzewa, że moja ma oryginalny cały lakier
    Była AR 166 3.0 V6 24V, 156 GTA, 164 3.0 V6 12V
    Jest Spider 3.0 V6

Mieszka w
    Bedzin
    Auto
    164 Super 3.0 V6 12V

Domyślnie

Na razie to muszę sprzedać swoja ukochaną 156 i potem będe miał żeby doinewstować nowy nabytek.Zaczeło sie że tylko tak na chwile ale wciągło mnie jak cholera i nie mogę przestać śledzic informacji i zdjęc etc na temat 164

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia