Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Artih sam tu nie zabłysnąłeś ani kultura ani wiedzą....
Panie moderatorze, jest Pan tu?!![]()
![]()
@Artih
użyłem określenia troll w cudzysłowie, nie nazwałem tak Ciebie, jak tak to odebrałeś to sorry.
Ty mnie za to obraziłeś dziś dwa razy i jedziesz dalej.
i jak rozumiem my nie jesteśmy obiektywni, ale Ty już tak?
"moja prawda jest bardziej mojsza niż twojsza"
@kobielczak
ja Ci nie doradzę, miałem podobny dylemat i wybrałem reduktor PRINSa![]()
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
Nie martw się,wielu jest przeciwników LPG (o tak wspaniałych jednostkach jak V6 już nie wspomnę),tylko po prostu nie wtrącają się w wasze "Koło wzajemnej adoracji miłośników zagazowanych furek" i jak dla mnie ,to jest ok. I nawet nie wiesz poza jakim ty okręgiem mógłbyś być
Zamiast zachowywać się jak dzieci,uszanujcie opinię jedynego przeciwnika LPG (nic na siłę),pomóżcie koledze, który ma dylemat ,jak zagazować swoją V6...
Jest oddzielny temat, gdzie możecie siebie wzajemnie podziwiać i piętrzyć kolejne pozytywy odnośnie posiadania gazu.
Ps.A jeśli chodzi o kulturę, to Ty jako jedyny nie wytrzymałeś negatywnej opinii na temat LPG i zacząłeś kłapać swoim "dziobem" - "...to po ch** tutaj piszesz?".
Zamiast nazywać trollem przeciętnego Alfaholika ,udzielaj się w innych tematach. Na tym forum nie potrzeba więcej jadu.
Ps2. Panowie, znam osobiście osobę, która do Hummer'a H2 zamontowała gaz, tylko z przyczyn oszczędnościowych...Więc może kolega ARTIH nie powiedział złego słowa![]()
napiszę krótko acz treściwie, stać mnie na takie auto jakim jeżdżę obecnie ze względu na to, że poprzednie jeździło na LPG. I następne również będzie na to wpaniałe paliwo dla biedakówTak robie też zakupy w biedronce
Żeby nie robić calkiem offtopu.
Jarek - Baran w legnicy całkiem spoko robi instalke - gdyby nie to, że zapomniałem pogadać zeby schowali reduktor pod aku - tak to nie byłoby śladu po instalacji.
147 powodów do zadowolenia
ja nic do gościa nie mam, podał argumenty przeciw, a ja kontrargumenty i to wszystko
a niby z jakich innych powodów się to montuje? przecież nie w imię zasad
ale to nie oznacza, że LPG ma od razu zdewastować silnik, sprofanować "świętość" GTA, czy być powodem do nazywania kogoś biedakiem.
ja jestem po prostu zdania, że dobrze założona instalacja nie ma prawa zniszczyć silnika etc.
ja za cenę instalcji mogłem sobie kupić spokojnie inny dupowóz, żeby sobie pojeździć wkoło komina, ale przemyślałem to i doszedłem do wniosku, że GTA i tak zostanie ze mną do końca i nie mam zamiaru jeździć innym autem, majac świadomość, że GTA stoi w garażu i się kurzy - do tego pochłaniając dość dużo $$$ - nawet jak stoi![]()
Mattom ale Baran na jakij jest ulicy? Bo byłem u trzech gazowników w legnicy i zaufanie jako takie wzbudził jeden tylko. Jeden nie wyszedl nawet do auta ,a drugi twierdził że mam 12 świec
A co do chowania u mnie reduktora nie wcisną pod akua ty w Ts masz osłonkę plastikową i można pod nią sporo schować u mnie niestety według wszystkich legnickich gazowników nie da się tego zrobić jak np u coxu
Ostatnio edytowane przez jarek1986 ; 10-01-2013 o 16:27
hmm na kartuskiej
147 powodów do zadowolenia
@jarek1986
poszukaj namiaru na lpg-forum.pl.
z legnicy masz kawałek do wrocławia - tam jest gaziarz, który to bezproblemu ogarnie - http://www.v-gaz.pl/