więc z Epera zbyt dużo się nie dowiemy.
więc z Epera zbyt dużo się nie dowiemy.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
a TI nie wystepowało czasem dopiero po FL?
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
TI po lifcie wychodziło.
Gdzieś również wyczytałem , że Super ma czarne zegary w standardzie- nie jestem w stanie dać Wam linka wiec to może jakies moje przewidzenia.
Kto ma 3.0 lub TB i ma niebieska skórę? Lub czerwoną. Ten powinien miec Superke i może coś nam opowie .
Przypominam że wykładzina , boczki i chyba tunel+ podłokietnik musza być w kolorze skór (tunel przy niebieskawej chyba był czarny).
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 13-02-2013 o 11:29
[C
Tak.
- - - Updated - - -
Ale co ma to udowodnić?
Na forum tylko raz przewinęła się 166 z czerwoną skórą (już jej chyba nie ma) i raz z niebieską (była na części).
Tak więc odpowiedzi raczej się nie doczekamy
- - - Updated - - -
A z tymi zegarami to naciągana teoria.......... Widziałem w TSie na przykład....
Może sie ktos odezwie kto posiada V6 SUPER i jest w stanie to udowodnić.
A co to ma udowodnić?
Jak tytuł wątku głosi:
Co naklejka na klapie o treści "SUPER" oznaczała???
"Co artysta miał na myśli" wprowadzając tą wersje.
Napewno było to w latach 98-00 w nawiązaniu do 164 które też wychodziły w tej wersji. Tyle że 164 zdaje sie dawało się z zewnatrz odróżnić a w 166 te różnice poszły w jakies "smaczki" z wyposażenia.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 13-02-2013 o 11:40
[C
Wersje super spotyka się często. A jeszcze częściej nie są super, czyli czegoś tam z wyposażenia brakuje. Najbardziej bliskie prawdzie jest to co już buło wałkowane. Czyli to nazwa wersji bazowej. Np wersja super z wejścia miała parę bajerów i resztę się dobierało wedle uznania. Jednak równie dobrze można było kupić wersję progresion z czujnikiem deszczu, navi itp. Nie było ograniczeń.
Masa, nie wyczujesz to nie kiełbasa![]()
Mam TB z 99 roku w wersji Super. Wyposażenie to 4 tłoczki, czujnik deszczu, ksenony, tempomat. Skóra tylko na boczkach i podłokietniku. Brak GSM, navi, DSP, regulowanych elektrycznie foteli. Zawias obniżony fabrycznie o 30mm.
Wersja nie daje odpowiedzi na temat wyposażenia. Mi w eperze mówi że mam wersja Progresive a mam i tempomat i czujnik deszczu i DSP ale nie mam za ksenonów których mi brakuje... i szukam jeszcze niebieskich oryginalnych skór...