bo tak na prawde nie ma aż takiego zaplecza ludzi kompetentnych w naprawach u nas i częsci mimo wszystko trzymają poziom równie zachodnich marek, tylko że do tamtych jest wiele zamienników, a do alfy nie![]()
bo tak na prawde nie ma aż takiego zaplecza ludzi kompetentnych w naprawach u nas i częsci mimo wszystko trzymają poziom równie zachodnich marek, tylko że do tamtych jest wiele zamienników, a do alfy nie![]()
Części częściami. Najgorzej ma 166. Z resztą nie ma tak źle. Ale barierą jest psychika polaka zakorzeniona z PRLu albo wcześniej.....
W prl alfy miały dobre opinie Marek ,jak się nie spyta kogoś starszej daty (50-60 lat) to Alfa ma z reguły dobrą opinię . W latach 70-80 mieć Alfę w Polsce mógł sobie pozwolić ktoś wysoko postawiony,aktor ,piosenkarz. Jak Alfa występowała w nienawidzę poniedziałku? Pamięta ktoś?
Wie że to nieładnie się chwalić ale ja mam wersję Super co prawda 164 I mam w niej oprócz skory i elektrycznych foteli wszystko co było w niej dostępne.
- - - Updated - - -
Nawet szyberdach przy klimatyzacji trochę dziwna sprawa ale jest.
164 miało troszkę inaczej a powiedz Anet czy to prawda że super w 164 miał zmienione lampy i zderzaki w stosunku do standardu bo tak wyszperałem w necie,ale jak patrze to nie widzę różnic
Lampy z tylu są całe czerwone a nie jak w starszych 164 kierunek i wsteczny był biały,z przodu soczewki to wiadomo.- - - Updated - - -A zderzaki chyba standard , ale wiesz nigdy nie miałam przyjemności ogladać na żywo modelu z mojego rocznika,zarazilam się 164 jeżdząc modelem sprzed FL z roku 91.
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 21-02-2013 o 22:07
witam ja mam 166 2.5 v6 99 r
ogólnie wyposażenie ma dość bogate ale zastanawia mnie to że mam czarne skóry i czarnego ICS Do tej pory posiadałam alfy z drewnianym i srebrnym
ciekawi mnie to czy to tylko wybór pierwszego właściciela czy jakaś rzadkość
Mam ksenony czujnik deszczu ale ktoś "zapożyczył " sobie zmieniarkę a w to miejsce wsadził loudlinka
Ktoś pomalował ICS na czarno, bo nie każdemu podoba się drewno lub srebrny panel. Czarne nie wychodziły fabrycznie.
[C
dzieki za odp . coś mi z tym panelem nie pasowało . ale musze przyznać malowany czy nie fajny efekt całości współgra z czarną skórą i deską rozdzielczą
- - - Updated - - -
Dziękuje za odp nie zwróciłam uwagi na napis mój bład. heh co do pojęcia to młoda jestem i dopiero się uczę
Mama zawsze mi powtarzała "kto pyta nie błądzi"![]()