O czym informuje czerwona kontrolka pod wskaznikiem niskiego cisnienia oleju na cyferblacie obrotomierza?
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
O czym informuje czerwona kontrolka pod wskaznikiem niskiego cisnienia oleju na cyferblacie obrotomierza?
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
Hehe, bogas udziela sam sobie odpowiedzi (i przy okazji poszerza ogólną wiedzę forum
To teraz ja - co to jest ta plastikowa ni wypustka/ni guzik znajdująca się przy przedniej szybie, (pomiędzy fotelami)?
Próbowałem wciskać, bo wygląda jak guzik katapultujący, ale nie zadziałało
I druga sprawa przy okazji - może admin nie zabije. Jakoś się to wiąże z elektroniką i wywalaniem błędów. Z kategorii - "czy wywali błąd inspekcji wymagający kasowania".
Czy mogę sam wymienić filtr powietrza? Sam wkład oczywiście.
Nie chciałbym mieć check engine po tym![]()
Ostatnio edytowane przez Comte ; 12-03-2013 o 16:36
Odnośnie odpowiadania sobie samemu - lubię sobie czasem z kimś inteligentnym pogadać
A poważnie - nie mogłem się doszukać w instrukcji.
Pod szybą masz czujnik nasłonecznienia, który zawiaduje automatyczną klimę jak mocno słonko grzeje w watach na metr kwadratowy. Dla mnie cenna wiedza, bo mam panel fotowoltaiczny na dachu i oświetlam część domu z 12V
Co do filtra - nie wiem, wątpie by wymiana poskutkowała check'iem - w razie czego masz niedaleko do mnie na diagnostykę.