Wymień świece (tylko zrób przerwę na 0,7) i zobaczymy. Sprawdź jeszcze szczelność dolotu. Jak Ci gdzieś przepuszcza to zapomnij żeby TB dobrze Ci chodziło.
Wymień świece (tylko zrób przerwę na 0,7) i zobaczymy. Sprawdź jeszcze szczelność dolotu. Jak Ci gdzieś przepuszcza to zapomnij żeby TB dobrze Ci chodziło.
Ostatnio edytowane przez Swirus ; 25-11-2013 o 21:05
Kupowałem u misiaale nie potrafię ich ocenić bo nie zdążyły polatać u mnie za długo
sprzedałem swoją i kupiłem obecną 166. Ale tyle co parę tygodni na nich się pokulałem to jakoś różnicy nie widziałem.
i teraz nie wiem czy dać sobie spokój z tym Championem i kupić ngk czy odwrotnie![]()
Ja tam różnicy nie widziałem więc jeżeli o mnie chodzi to kupiłbym te co są szybciej![]()
i tak zrobie zobaczymy co będziejesli uda mi sie je wykręcić
a tak po za czego pozbyłes się TB?
![]()
Bo chciałem automat.... i mam![]()
chyba że takjak narazie postój w temacie,na jutro będą swiece i filtr bo jak na złosć ani tego ani tego na miejscu nie było
![]()
Jeszcze sprawdź szczelność dolotu. Chyba Ty gdzieś pisałeś o przewodzie do intercoolera. Jak jest nieszczelny to zapomnij o temacie.....
marku, pamietasz, mialem ten sam problem i dalej mam, jeszcze sie go nie pozbylem, bo wyszlo mi sprzego po drodze i musialem poinwestowac, jestem w trakcie wymiany ( czekam na uszczelniacz walu i skrzyni ). Podczas rozbiórki sprawdzilem caly dolot ( ok), do tego czasu wymienilem lambde najpierw zamiennik golden lodge, potem wsadzilem oryginal bosha, zmienilem pompe paliwa ,przeplywki oryginalne bosh( ~ 18 kg +- ) nowe przewody od pierburga, jak poskladam skrzynie, sprobuje z kablami, potem cewka i swiece. Potencjometr gazu wywala mi blad od czasu do czasu. Mam nadzieje ze kolega Swirus ogarnie temat ,bo chialbym cieszyc sie normalnym TB. Objawy mam identyczne , przy glebokim bucie od srednich obrotow przerywanie,a gdy lekko go "napompuje do powiedzmy 4000 i potem but to frunie" Jeszcze mi chodzi po glowie regulator cisnienia paliwa..