Gdzieś kiedyś (podczas szukania swej wymarzonej) na jakimś forum takie coś znalazłem odnośnie wyposażenia:
http://www.alfaromeopress.com/press/...0&format=print
Gdzieś kiedyś (podczas szukania swej wymarzonej) na jakimś forum takie coś znalazłem odnośnie wyposażenia:
http://www.alfaromeopress.com/press/...0&format=print
Ostatnio edytowane przez cassiel ; 04-03-2014 o 21:04
Ale jakie ładne pokrowce na koła:-)
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No tu nie będę dyskutował bo nie znam się aż tak dokładnie - głównie chodziło mi o pokazanie wnętrza GTA, oraz wskazania na to że ludzie nie wiedzą i nazywają zwykłe fotele kubełkami albo GTA.
Natomiast co do nazwania TI - ja mam przejściówkę (wnętrze po FL, buda po staremu) - i mam właśnie takie sportpackowe fotele w skórze - ale nie mam TI. Natomiast mój kolega który ma i budę i wnętrze po FL - oprócz takich samych foteli czarną podsufitkę i słupki oraz emblemat TI - jego wersja jest TI a moja progression. Więc chyba nie tylko same fotele robią TI.
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
No nie same fotele, bo w pakiecie Ti jest kierownica wielofunkcyjna o troszkę innym ksztalcie, listwy na progach, fotele recaro, czarna podsufitka i slupki, felgi oraz obniżone jak w sportpacku zawieszenie.
Ja nie mam tylko czarnej podsufitki ze słupkami i takich felg. Ale za to mam Bose.
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Moim zdaniem Bose nie było na sztywno połączone z TI, ważne były kolory podsufitki i słupków, kolor tarcz zegarów, określone felgi (chyba cupsport), fotele recaro, obniżenie tyłu, nakładki na progi, kierownic multi i odpowiednie oznaczenie z tyłu.
Poza tym fotele recaro różnią sie zdecydowanie od skór momo.
Owszem, Twoja wersja nie nazywa się TI, a masz jedynie fotele z wersji TI, a nie ze Sportpacka.
Mam niemal taką samą wersję - Distinctive + fotele skórzane Recaro z TI właśnie. Była to opcja 788 Sedili Sportivi (z włoskiego). Ale to tylko kwestia nazewnictwa, faktem jest, że nie było fabrycznie zwykłej AR156 z wnętrzem GTA.
Ostatnio edytowane przez FXX ; 05-03-2014 o 13:04