najgorsze jest to ze miałem magiel wyjęty nie tak dawno i mogłem wymienić te opaski na nowe a są chyba tylko 2 szt no ale bywano ja wymieniałem na Ngk laser paltinium wykręcił bym je i oddał ale kuźwa nie mam paragonu pewnie mi nie przyjmie bez.
najgorsze jest to ze miałem magiel wyjęty nie tak dawno i mogłem wymienić te opaski na nowe a są chyba tylko 2 szt no ale bywano ja wymieniałem na Ngk laser paltinium wykręcił bym je i oddał ale kuźwa nie mam paragonu pewnie mi nie przyjmie bez.
Problem magla polega na tym że akurat w tamtym tak ujowym miejscu powinien wąż być zakuty. To przy chłodnicy gdzie nie trzeba zakuli a tam gdzie trzeba jest opaska.........
Odnośnie świec to zapomnij o reklamacji bez rachunku. A jesteś w stanie namierzyć gdzie to przerywa? Może jakaś roszada świecami?
dzisiaj postaram się tam coś pokombinować. aczy na jałowym biegu tez powinno przerywać na większych obrotach?
Znaczy się co? Pytasz jak przerywa na uszkodzonych świecach? Nie wiembywa różnie, raz kwadratowo a raz podłużnie
![]()
dobra juz nic![]()
![]()
Witam, co by nie zaśmiecać forum napisze to w tym temacie , jak juz pisałem wczesnie ciekło z przewodu od maglownicy , wiec jezeli ktoś cos wie luba ma to chetnie kupie ten przewód bo sie chyba jednak poci.
Gdzie Ci się poci? Pokazujesz wąż idący z magla do chłodnicy? Czy gdzie? Zawsze możesz podskoczyć do hydraulicznego i na tej końcówce elegancko i Ci zakują nowy. Daj sobie spokój z używkami.
marek poci sie zaraz na koncówce jest caały z parciały mała dziurka na środku i zaraz przy zakuciu , wiesz co nawet o tym nie pomyslałemmoże zrobili by mi go od początku , tak to wąz od magla do chłodnicy.
Spokojnie zrobią nowy i to w cenie używki![]()
witam. alfa po wymianie swiec dalej przerywa i dławi sie na wysokich obrotach , stawiam na przepływkę na biegu jałowym 18-20kg moje pytanie jai wkład najlepiej kupic ?