W sumie to z masą na silniku tez miałem problem ale to w 156 i wywalało MCSF a na komputerze nie było po tym śladu.
W sumie to z masą na silniku tez miałem problem ale to w 156 i wywalało MCSF a na komputerze nie było po tym śladu.
147 powodów do zadowolenia
A gdzie ten komputer znajdę? LukaSS o których stykach mówisz? Możesz polecić jakiś konkretny środek, czy wziąć obojętnie jaki?
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
ISOCONTACT używałem.
Komputer masz pod kierownicą, ale z wyciąganiem jest trochę zabawy, farelka, lub jakiś wentylator dmuchający w tą stronę przy zdjętej osłonie to też dobra opcja.
Co do styków - kostki wychodzące z BODY + masa na silniku, u mnie od góry wyglądało idealnie do czasu jak nie zaglądnąłem do miejsca jej mocowania - jedno wielkie bagno.
147 powodów do zadowolenia
Dziękuję:-) a jest możliwe, że te wariactwa biorą się z zawilgocenia jakiś elementów znajdujących się w drzwiach kierowcy? Mam zdjęty boczek drzwi, bo naprawiam mechanizm opuszczania szyby
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126