Ale widzę, że panowie Litwini zwęszyli biznes. Pewnie dzięki forum zwiększyło się zainteresowanie ich wahaczami i już cena skoczyła o prawie 100 zł w górę. 2 tyg temu kupiłem wahacz poliftowy za 380 zł, a teraz sprawdzam że już kosztuje 470 zł. Jeszcze kilka osób kupi i jak tak dalej będą robić to dogonią ASO![]()
Czyżby chcieli zarobić ? nieładnie![]()
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Miejmy nadzieje że to tylko kwestia nowej dostawy po innych cenach zakupu
Panowie,a tak wyglada Magneti Marelli, założone jakiś miesiąc temu, auto z 2010r wachacz górny lewy poliftowy. Jak widać na zdjeciu sworzeń TRW. Zobaczymy ile przeleci?,cena wachacza to 320zł, zakupiony w sieci hurtowni Auto Land.![]()
Chlopaki a prubowal ktos regenerowac wachacze?wlasnie jestem po wymianie tylei wachliwej z tylu (zakupionej wczesniej u tomka krk) i mechanik od zawieszen ,do ktorego od zawsze zaprowadzam auto oferuje taka usluge.tulejki i sworzen za 120zl.gwarancja tez jest pisemna.wiec nie wiem czy jest sens wydac 400-500zl bo na wachacze tez chyba jest rok gwarancji.jesli sie myle to mnie poprawcie.
Sorki za bledy........
Może ktoś będzie miał możliwość porównania ori z poliftowym Magneti Mirelli. Może akurat to to samo. Na ori miałem napis made in italy więc może to ta firma robi dla FAP wahacze.