Fajny temat. W sumie przez te internety nic się nie uchowaJak sprzedający zdeterminowany na sprzedaż to i tak kupi to jakiś handlarz który później opchnie to jakiemuś userowi który i tak wyladuje na tym forum. Welcome to Bolanda...
Fajny temat. W sumie przez te internety nic się nie uchowaJak sprzedający zdeterminowany na sprzedaż to i tak kupi to jakiś handlarz który później opchnie to jakiemuś userowi który i tak wyladuje na tym forum. Welcome to Bolanda...
Już widzę temat: Kupiłem AR 159 i lipa BIS![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Wtedy odeśle się nowego użytkownika do tego tematu, a tu zonk
PS. swoją drogą nie dziwie się, że kolega dał się naciąć i go kupił bo wygląda na forumowy (nie chodzi mi tylko o ramki, ale o dodatki od misia7911), sam bym go uznał za bardziej zaufany egzemplarz. Jak widać trzeba zawsze być czujnym![]()
Ostatnio edytowane przez Mart.ini ; 12-02-2015 o 11:38 Powód: dodano
Moderator powinen wtedy usunac temat inapisac: dublowanie wątków- wszystko zostało już wyjaśnione o tym egzemplarzu w tym wątku [link]![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
temat na pewno zostanie dla potomności.
cos kratka na kokpicie odstaje po stronie kierowcy, ta na podszybiu, przedni zderzak malowany,motylek od Brery
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Mój post dotyczył oceny "jakości" samochodu na podstawie wspomnianego elementu, a nie tego czy się to komuś podoba, czy też nie. Więc nie rozumiem do czego pijesz. Czy chciałeś być dowcipny, czy potrzebowałeś sobie poprawić samoocenę? Podobnie mógłbym skwitować felgi jakie masz w avatarze, ale uważam że to kwestia gustu, którego niektórym czasami brak. A jego deficyty uzupełniają swoim błędnie pojmowanym poczuciem piękna![]()
Wyraziłem tylko swoją opinię , chyba od tego jest forum ? zaznaczając na koniec , że każdy ma swój gust i w sumie zrobi jak chce. A Ty odrazu wytaczasz armaty![]()