No mi około 3 dni temu również wywaliło Change Engine Oil, ale jeszcze nie miałem kiedy podłączyć się pod kompa. Warto dodać, że jak kolega chce sam się podłączyć np. przez FESa, musi mieć pełną wersje programu.
No mi około 3 dni temu również wywaliło Change Engine Oil, ale jeszcze nie miałem kiedy podłączyć się pod kompa. Warto dodać, że jak kolega chce sam się podłączyć np. przez FESa, musi mieć pełną wersje programu.
Pełna wersja tak jak mówisz Patryk...ale myślę ze jak będzie bardzo chciał to da znać![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Dokładnie- to jest algorytm liczący teoretyczną degradację oleju obliczaną na podstawie przebiegu, ilość i długość wypaleń... tak naprawdę to jest tylko przypomnienie. W układzie nie ma czujnika jakości oleju.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
jest: Opel Astra K Hatchbag 1,4 150KM (2018 - ????)
jest: Alfa Romeo 159 Sportwagon 1,9 JTDm 8v(2014 - ????)
była: Alfa Romeo 156 Sedan 1,9 JTD(2010 - 2014)
Sprawdzić gdzie jest nieszczelność. Nt. wypalania filtra był kiedyś obszerny temat.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10