Nie chodzi tyle o błędy co o zrobienie logów dynamicznych. Problem się pojawił teraz czy jest od zakupu??
Nie chodzi tyle o błędy co o zrobienie logów dynamicznych. Problem się pojawił teraz czy jest od zakupu??
Raczej od momentu zakupu był mulowaty na starcie, ale nie dam sobie głowy uciąć;/
RaczejRaczej nie ufałbym poprzedniemu właścicielowi i zrobiłby rozrząd bo może Cię to sporo kosztować, tak samo zrobiłbym z resztą. Czyli kupić kabel i przetestować przepływkę i resztę osprzętu. Jak tam u ciebie ze świecami, filtr powietrza wymieniany??
Starą przepływke i sondy dostałem z autem więc RACZEJ były wymienionerozrząd i tak mam w planie wymienić za 4tys km bo i tak będę olej musiał zmienić. Co do świec wymieniłem z 3 tyg temu po konsultacji z mechanikiem który stwierdził że to na pewno przez to, jak się oczywiście okazało świece były w porzadku bo nic się nie zmieniło
a co do rozrządu to wymiana bez wariatora nawet nie ma sensu, co? Trochę czytałem po forach o tym i jeszcze nie trafiłem na kogoś z tsem same jtd-ki miały ten problem;/
- - - Updated - - -
Filtr powietrza wymieniony 5 tys temu jeszcze sprawdzę w jakim jest stanie.
Wariata się nie wymienia jeśli jest w dobrym stanie. Kup ten kabel za parę zł, bo tak to trochę zgadywanka, zrób logi dynamiczne może coś się rozjaśni. Sprawdź łącznik elastyczny, plecionkę ja wydechu czy jest szczelna. Póki co nic nie przychodzi mi do głowy.