Świece nowe firmy beru, sprawne pod kątem oporu w omach i poboru prądu przez centralke na Volt i Amper. Gdy wloze kluczyk to kontrolka od świec i komunikat że są niesprawne.. akumulator 12V 70ah 650 A . Nie wiem co jest grane a auto ciężko pali.
Świece nowe firmy beru, sprawne pod kątem oporu w omach i poboru prądu przez centralke na Volt i Amper. Gdy wloze kluczyk to kontrolka od świec i komunikat że są niesprawne.. akumulator 12V 70ah 650 A . Nie wiem co jest grane a auto ciężko pali.
Przekaźnik świec zapewne
Wyryte rantem felgi
Najszybciej rozrusznik do regeneracji
Akumulator masz nowy czy już kilkuletni???
Miało to samo co co Lolson pisze, zregenerowalem rozrusznik i wszystko wróciło do normy, zreszta jest to w innym temacie o ciężkim odpalaniu.
Akumulator ma 2 lata ale trzyma prąd. Przekaźnik wymieniłem i dalej to samo. Kontrolka się pokazuję przed odpaleniem silnika i gaśnie kilka sekund po odpaleniu. Nie mam siły, a silnik czasem ciężko pali albo zapali i zgasnie.
Jak słaby rozrusznik to wywala często różne błędy, u mnie akurat pokazywalo od świec i niekiedy temp szła do Maxa i opadala
Kilka razy się tak zdarzyło nawet dziś lecz to bywa rzadko że wskaźnik od temperatury poszedł w górę i błąd dpfa. Aku
na postoju ma 12,75 V na odpalonym 14,05. Jeśli rozrusznik to czemu przed odpaleniem jest błąd?