Witam,
jak w temacie, nie świecą oba światła, sprawdziłem żarówki, bezpieczniki, przekaźnik podmieniałem i nic. Dodam, że nie zapala się też kontrolka na desce przy próbie włączania , podpowie ktoś który moduł odpowiada za to i gdzie on jest?
Witam,
jak w temacie, nie świecą oba światła, sprawdziłem żarówki, bezpieczniki, przekaźnik podmieniałem i nic. Dodam, że nie zapala się też kontrolka na desce przy próbie włączania , podpowie ktoś który moduł odpowiada za to i gdzie on jest?
Miałem dokładnie to samo z tylnym przeciwmgłowym ostatnio na przeglądzie - zero reakcji na naciskanie przycisku.
Mój problem rozwiązałem w dwie minuty - zdjąłem i ponownie założyłem "kratkę" rozdzielającą przyciski z lewej strony kierownicy. Nie mam kompletnego pojęcia o co chodziło (może była krzywo włożona i coś blokowała?), ale przycisk pracuje dokładnie tak samo jak przed "naprawą", a lampa świeci.
Domyślam się, że szansa na podobny scenariusz jest znikoma, ale warto spróbować.
Dzięki za podpowiedzi, problem rozwiązanypodłączyłem MESa i okazało się, że w body światła się zdezaktywowały, dałem z powrotem na "obecne", zrobiłem osiowanie i działa. Tylko dlaczego komp sam je zdezaktywował - nie wiem, chyba taki już urok naszych Alf.