kolego Gzibo co do sposobu regeneracji głowicy to nie jestem pewien ale wydaję mi się, że mistrz mi mówił, że była głowica spawana, co do uszczelki mistrz wymieniał i to nie na najtańszą tylko na dobrą bo tak mu mówiłem, co do szpilek mistrz mówił, że oryginalne są kiepskie i wymienił na inne takie które wymienia zawsze u klientów ponoć mocniejsze i mniej podatne na zrywanie bo z innego materiału.
Kolego epsonix co do tonu moich wypowiedzi to nie bardzo rozumiem zwracam się grzecznie kolego do każdego a tonu nie da się z treści wywnioskować tylko z mowy, co do pewnych błędów stylistycznych i braku interpunkcji to chyba nie jest to istotą moich postów a i nie wydaję mi się, że jest to kółko literackie więc chyba każdy kto potrafi czytać ze zrozumieniem zrozumiał co napisałem ( nie chce nic mówić ale w twoich postach aż roi się od błędów gramatycznych jak chodziażby po kropce piszemy z dużej litery ) ale nie o to chodzi bo ja się nie czepami i rozumiem treść twoich postów. Pisze to na wesoło bo widzę, że to inni się spinają i sam nie wiem o co, ja staram się grzecznie i dziękuję za współczucie i zrozumienie.