Czym.sie mam podłączyć do modułu i gdzie? Normalnie przez wejście Obd czy gdzieś coś innego jest
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak zgasisz auto i ponownie odpalisz nadal masz błędy abs/hill holder i kontroli trakcji czy znikają?
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Nadal
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pisałes "moze zaczyna czujnik padać? blad złapany przez kompa blokuje hh/asr itp na jakis czas - pamietam ze w 159 to zajelo jakies kilkanascie km po naprawie (no chyba ze skasujesz blad). polecam podlaczyc sie przez obd i sprawdzic jaki dokladnie blad siedzi, bo tak to wrozymy z fusow czy to czujnik sprzegla, hamulca,abs czy jakis inny.
za 60zl kupujesz na allegro od pmfactory elma327 bt (z usunietym tezystorem pid fiat/alfa) do tego adapter typ 1zielony i z komorki z androidem z AlfaOBD Demo sobie grzebiesz w kompie abs i wszystkich innych kompach"
a wiec tak czujnik kupilem sprawny uzywany i po zmianie nic sie nie zmienilo (czujnik sprzegła) blad sprzegla skasowałem wiec nie ma juzz rzadnych błedów...bynajmniej te co pokazuje apka...
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.