wiesz auto jest naprawiane na najlepszych dostępnych częściach - zero druciarstwa!?! ostatnio kupowałem część (kawałek rury) dostępna tylko w ASO można było dorobić ale była by kicha, więc część z ASO - kawałek rurki 693,60 zł :/
mówisz że nie rozumiesz - ja to robię bo trafia mnie jak widzę że auto (tyczy się to wyłącznie Alfy) jest niezadbane, nierozumiem jak można jeżdzić Alfą i o nią nie dbać , a co do sprzedaży.
poprzedniczkę dostałem w rozliczeniu za Volvo warta może 6000 zł - przez rok dołożyłem około 12000 > po roku jak sprzedawałem wystawiłem za 9900 zł > było kkilku klientów ale żadnemu nie sprzedałem bo uważałem że ten kto dostanie taki prezent (moje Gtv) musi być wyjątkowy i coś sobą reprezentować, przyszło paru "buraków" co chcieli auto poupalać pod remizą , nie sprzedałem - w pewnym momencie przyszedł chłopak pracujący i mieszkający na stałe w niemczech (stwarzał wrażenie inteligentnego i sensownego - wyrażał się składnie i powiedział do czego mu auto i co zamierza z nim robić) !!!
sprzedałem auto za 7300 zł (niewiem czy miał więcej czy nie miał ale chciałem aby Alfa miała dobrze zaproponował 7500 zł ja jeszcze obniżyłem cenę na 7300, tylko dlatego że chciałem aby o nią dbał tak jak ja) i szczerze mówiąc nie żałuję ani jednej wydanej na nią złotówki bo trafiła w dobre ręce.
i teraz zrobię podobnie, jak zakończę projekt Gtv będzie miała +/- 300 km i będzie w stanie idealnym

wystawię ogłoszenie za cenę dużo wyższą niż inni i zobaczymy kto się zgłosi - jak ktoś mnie przekona kupi sobie ładne auto