Oj fakt.. masz racje wrzuciłem fotkę nie tej białej kostki.. ta jest od tempomatu rzeczywiście..
A chodziło mi o inną jak pisałem wyżej.. w każdym razie te 3 kable które do niej dochodzą z zielonej kostki już wiem z Twojego opisu że są mi nie potrzebne.. więc mogę je zaizolować bądź wyjąć z kostki..
Ale ten schemat cały niestety nadal nie daje mi wszystkich info :/ .. bo wg tego schematu do kostki do taśmy airbag dochodzą 4 kable.. a dochodzi ich 6 i ze schematu jedynie mogę się dowiedzieć że 3 kable idą do sterowania radiem z kierownicy.. ale tyle to ja wiem z kabli które mam w ręku.. a nadal nie wiem do czego są pozostałe 3 kable dokładnie.. bo chce wiedzieć do czego je dolutować..
Do tego jeszcze mam problem z elearnem i DTE.. w DTE nie mogę znaleźć tego co mi potrzebne.. a w elearnie nie otwierają mi się zdjęcia żadne niewiem czemu i jeszcze jakiś błąd o debugowaniu :/ ehh..
a do tempomatu mam kompletny przełącznik zespolony.. i kompletny zestaw farbycznych kabli.. z czujnikami.. także rozplącze tam co trzeba z nich.. i tempomat też będzie..