Gino sory ale muszę. Kolego jacek 83 to wypnij kable z tej puszki weź ją w ręke i zobaczymy co przestanie działać. Chyba nic.
Gino sory ale muszę. Kolego jacek 83 to wypnij kable z tej puszki weź ją w ręke i zobaczymy co przestanie działać. Chyba nic.
Dochodzę do wniosku, że faktycznie Włoszki są kapryśne i czasami żyją własnym życiem dzisiaj podjeżdżam do magika od alarmów, wszelkiej elektryki. Sprawdza wszystko i OK wkłada właściwy bezpiecznik 10 A i gra, sprawdza tu i tam otwiera, zamyka, uzbraja alarm i wszystko OK sam nie wiem czary czy co? Jedyna rzecz to komputer nie widzi otwartych prawych tylnych drzwi w trakcie diagnozy po przekręceniu kluczyka zapalają się wszystkie kontrolki drzwi i bagażnika tak jak powinno być ale to szczegół i nie ma wpływu na alarm. No cóż póki co spokój zobaczymy co dalej będzie się działo?![]()
kolego a może powiesz w jakim miejscu był dokładnie ten bezpiecznik bo ja także mam taki sam problem![]()
u mnie tak samo to był bezpiecznik- dolny po lewej większe i mniejsze paliło pasuje tylko 10świeciły się otwarte drzwi prawe, klapa bagażnika, nie działał poprawnie centralny oraz brak oświetlenia w środku- a po wymianie bezpiecznika wszystko wróciło do normy