Strona 64 z 76 PierwszyPierwszy ... 14545556575859606162636465666768697071727374 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 752

Temat: Zlot Alfaholicy 2012 - dyskusje, pytania, sugestie

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

Cytat Napisał wrxsti Zobacz post
    Jeżeli mogę zasugerować to śmiało możecie jechać DK 1 przez Tychy. Ja pochodzą z Tychów, mieszkam w Czechowicach-Dziedzicach, a pracuje w Sosnowcu. Praktycznie codziennie jeżdzę przez Tychy. Mógł bym śmiało jechać przez Oświęcim ale to niema sensu, ponieważ jedzie się kiepskimi drogami, Cały czas są tam drogi lokalne gdzie bardzo trudno wyprzedzić. Owszem jest to krótsza droga o ok.10km. Jednak ja bym wybrał dojazd drogą DK1 przez Tychy-Pszczynę do BielskaBiałej i dalej na Żywiec. Od Bielska otwarta jest nowa obwodnica którą sie naprawde super jedzie.
    Sorry, ale kiedy jechałeś tamtędy ostatnio???

Od września 2011r od Oświęcimia do Jawiszowic jest wylany nowy asfalt! Tychy–Oświęcim również bardzo dobra droga. Natomiast Kęty-Żywiec droga również dobra a i ruch pojazdów znikomy.
    Jeżdżę baaardzo często z Żywca do Katowic i to jedyna słuszna droga. Tym bardziej że mam twardy zawias i 18’ i nie narzekam.

Polecam: Tychy-Bieruń-Oświęcim-Kęty-Międzybrodzie-Zarzecze

Zdecydowanie nie polecam: Tychy (całe rozkopane!)-Pszczyna (rozkopane!)-Goczałkowice (również rozkopane)- natomiast Bielsko-Żywiec (droga 69): ruch jak s***syn!
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

wrxsti
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Quattro Zobacz post
    Sorry, ale kiedy jechałeś tamtędy ostatnio???

Od września 2011r od Oświęcimia do Jawiszowic jest wylany nowy asfalt! Tychy–Oświęcim również bardzo dobra droga. Natomiast Kęty-Żywiec droga również dobra a i ruch pojazdów znikomy.
    Jeżdżę baaardzo często z Żywca do Katowic i to jedyna słuszna droga. Tym bardziej że mam twardy zawias i 18’ i nie narzekam.

Polecam: Tychy-Bieruń-Oświęcim-Kęty-Międzybrodzie-Zarzecze

Zdecydowanie nie polecam: Tychy (całe rozkopane!)-Pszczyna (rozkopane!)-Goczałkowice (również rozkopane)- natomiast Bielsko-Żywiec (droga 69): ruch jak s***syn!
    Ostatnio w piątek jechałem : Bielsko - Porąbka - Żywiec - Kęty - Oświęcim - Tychy - Pszczyna - Czechowic. Dlatego stiwerdziłem że DK1 jest lepsza,
    Przy okazji kiedy ostatnio jechałeś do Bielska DK1 ? Remont w Gocałkowicach jest już zakończony.

PS Kiedy ostatno jechałeś z Osięcimia na Kęty ? Teraz tam jest remontowana droda.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar misia
    Mieszka w
    SCI
    Auto
    GT 1.9 150 kM 2004 156 2.4 136 kM była.

Domyślnie

Zawsze można też jechać z Katowic przez Żory na Skoczów i tam na S1 i Bielsko-Białą.
    Ostatnio edytowane przez misia ; 11-08-2012 o 14:10

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

Na mecz prosze sie zaopatrzyc w krótkie spodenki , koszulki , i adidasy - Korki zbronione!!!
    Katering ma być na g. Żar oraz na torze w Tychach - odpłatny . tzn NIE ZA DARMO i trzeba sobie kupić posiłek , ceny maja być konkurencyjne - Slavik załatwił !
    Niewiem czu zespół Avokado dojedzie - niestety niemam potwierdzenia.
    Gokarty COOLKART ( tor sarni stok )bedą dla wszystkich - staramy sie aby były za darmo

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Cytat Napisał Rafał Zobacz post
    Korki zbronione!!!
    Cytat Napisał Rafał Zobacz post
    8.5
    Dozwolony start wyłącznie na oponach dopuszczonych do ruchu drogowego.
    Jak i na torze tak i na boisku zakazane używanie ogumienia specjalnie do tego przeznaczonego... ehhhhh
    Pochlastać się idzie z takimi przepisami

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

W pilke bez korkow? To jakie to boisko jest? Na trawiastym w halowkach sie za fajnie nie gra wiec w czym - w butach do biegania? Przepraszam, ale coraz glupsze te reguly.

Catering odplatny... To za co zaplacilismy tak konkretnie? Chodzi mi o jakas rozpiske - co ile kosztowalo.
    Ostatnio edytowane przez drift-r ; 11-08-2012 o 16:35

Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto

Domyślnie

To zle ze ktos zadaje pytania? Zeby inni czytajacy ten watek mogil skozystac z odpowiedzi. Niestety czesto odpowiedzi sie nie pojawiaja.

Rafal, ja bym sie martwil raczej o tych co nie pytaja bo moze okazac sie ze bedzie na zlocie grupa nie majaca pojecia o tych wszystkich punktach regulaminu zwana inaczej grupa wkur...nych.

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

Zlot jest dla wszystkich i chetnie odpowiem na wszystkie pytania , więc pytanie za co zapłaciliście czy zapłaciłes ... jasno jest opisane i pojawia sie coraz wiecej atrakcji a cena jakoś nie rośnie, a regulamin misi byc ,aby jakis baran w korkach nie połamał nogi mnie lub innemu uczesnikowi który lubi pograc dla zabawy a nie dla pucharu fifa

Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto

Domyślnie

Moze nie grasz w pilke to uswiadomie taka zaleznosc. Korki na boisko trawiaste sa wymyslone w pewnym celu. A zeby zlamanie nogi zalezalo od posiadania korkow przez lamacza.... Z tym sie nie zgodze. Jak ktos Ci by chcial zlamac noge to posiadanie korkow mu w tym nie pomoze. Natomiast moze ustrzec kogos np przed skreceniem kostki dla przykladu.

Jesli wychodzic z zalozenia ze ktos mialby komus probowac zlamac noge to ja dziekuje za taka gre.