No to super, jeszcze 2 pytankamianowicie, gdzie nie szukałbym tych głośników, znajduję info, że są 3-omowe (JBL GTO 609C), nie wiem skąd masz info o 2 omach, po 2, czy maskownice orginalne pasują, czy trzeba montować te od JBL?
No to super, jeszcze 2 pytankamianowicie, gdzie nie szukałbym tych głośników, znajduję info, że są 3-omowe (JBL GTO 609C), nie wiem skąd masz info o 2 omach, po 2, czy maskownice orginalne pasują, czy trzeba montować te od JBL?
W specyfikacji faktycznie jest napisane o 3Omach, ale w sklepie gdzie je kupowałem monter car audio mierzył impedację i miernik pokazuje 2,4 Ohm. Monter mówił że to normalne przy nowych głośnikach i po jakim czasie grania Impedacja się normuje w okolice 2OHM. Tak samo jest z głośnikami 4OHM. Pozatym pokazywał mi dwa takie same głośniki jeden na wystawce który już grał i drugi nowy z pudełka to różnica przy 4OHM głośnikach wyniosła prawie 1OHM , mówił że takie różnice są typowe.
Maskownice oryginalne pasują jak ulał i nie trzeba montować maskownic JBL, z resztą jakby nie pasowały ori to nie kupiłbym tych głośników.
A teraz czekamy na filmik z popisem możliwości tych głośników:>
[C
Na nagraniu to raczej niewiele dostrzeżemy z rzeczywistej jakościplan dobry a co zresztą głośników kamko??? Trochę lipa tak wymienić tylko przednie. W sensie efekt zginie.
Marek milonerem nie jestem, inaczej jeździłbym lamborghini a nie wymieniał głośniki w Alfie. A na serio to wymienię za jakiś czas bo wyjąc w jednym miesiacu 900zł z domowego budżetu to trochę dużo, pozatym nie wiedziałem przed montażem jak będą grały.
Te w półce zostają bo z DSP grają całkiem przyzwoicie, a tylne drzwi tak na prawdę nie biorą wielkiego udziału w scenie muzycznej auta, ale też je wymienię za jakiś czas, na razie ustawiłem fader bardziej na przód.
Filmiku nie robię bo i tak nie będzie słychać różnicy na żywo jest zupełnie inaczej
Kilka zdjęć z montażu
Nieźlea wygłuszałeś dodatkowo drzwi?
- - - Updated - - -
A tak na marginesie to zaprezentowałbyś swoją w końcu co?![]()