Okej, czyli tym nie ma się co martwićW takim razie pojeżdżę chwilę i zobaczymy jak temat będzie wyglądał dalej.
- - - Updated - - -
Okej, czyli tym nie ma się co martwićW takim razie pojeżdżę chwilę i zobaczymy jak temat będzie wyglądał dalej.
- - - Updated - - -
W mojej tyz loto tako wtyczka tyra bylech zobocylech
Dzięki bardzo za fatygę
Niestety radio dalej strasznie słabo łapie sygnał, chociaż z odpalaniem na razie jest okej. Szczerze powiem, że nie zwróciłem uwagi na wskaźnik paliwa, ale jeszcze dzisiaj rzucę na to okiem jak będę jechał.
Dzisiaj po południu zerknę jeszcze jakie teraz jest napięcie aku i przy ładowaniu.
Napięcie aku 12.8V, napięcie ładowania 13.8V, ale niestety na razie schodzi to na drugi plan. Wczoraj spotkał mnie check engine i samochód nie odpalił. Szybkie podłączenie pod OBD, sczytanie kodów i okazało się że czujnik położenia wału korbowego. Po 10 minutach samochód odpalił, ale najpierw tym się zajmę i jutro podjadę do mechanika.