Niezłego kotleta odgrzałeś/łaś, tylko lekko ponad 4 lata od ostatniego posta![]()
Niezłego kotleta odgrzałeś/łaś, tylko lekko ponad 4 lata od ostatniego posta![]()
A jaki wozek? Mi do sedana babyjogger city elite wchodzi bez problemu. Do pustego nawet kol nie musze zdejmowac...
Też miałem problem z wózkiem... niektóre się nie mieściły, niektóre na wcisk, a niektóre bez problemu.
Problemem jest klapa bagażnika, bo do samego bagażnika każdy normalny wózek by się zmieścił.
Zamówiłem taki, który się podoba i mieści w aucie
Wózek to: Camarelo Carmela
Mówię oczywiście o samym stelażubo fotelik to wiadomo gdzie- na kanapie
![]()
Ostatnio edytowane przez AirAjti ; 16-07-2014 o 11:53
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Czy zmieści się także bez problemu w wersji bez składanej kanapy ?
Czy wózek się zmieści do sedana w wersji bez składanej kanapy.
Do mojego sedana wchodzi bez problemu podwozie wózka Espiro Next, bez zdejmowania kółek (a są też wózki mniejsze po złożeniu na rynku). Gondolę woziłem na przednim siedzeniu, ale można ją złożyć, tj. opuścić burty i wtedy również zmieści się do bagażnika, choć nigdy tak nie jechałem. Natomiast góra spacerowa, jak się ją dobrze złoży (ten wózek ma kilka opcji), też można ja upchać obok podwozia wózka w bagażniku. Nie pamiętam czy zdejmowałem wtedy kółka, ale na pewno kilka razy tak jechałem. Składanie kanapy nie było potrzebne, w końcu na niej siedziała latorośl z mamą
Nie sądzę aby pojemność bagażnika wersji bez składanej tylnej kanapy była mniejsza od wersji ze składaną kanapą (ja taką mam)...
Moja rada, sprawdź wymiary wózków, które wchodzą w rachubę, potem sprawdź ze sztywną miarką wymiary bagażnika, a przede wszystkim szerokość otworuA na koniec, przed zakupem, poproś w sklepie o możliwość przymierzenia. Obsługa w sklepach z wózkami jest b. przyjazna (w końcu mają do czynienia z przyszłymi matkami
))