u mnie sadzi na czarno przy 6 tys ?? a tak to nie kopci ... a litr na 500km idzie
czyli jak sie ociepli czeka mnie remoncik z tym ze nie mam blokad rozrządu ;/ a kupno ich na jeden raz to raczej mija sie z celem
hmm.. warto spróbować![]()
ja bym dal blokady ale sam bede dzialac . no jak panewki byly robione i glowica zdjeta to te pare zl na pierscienie i by bylo ok ... a tak dwa razy ta sama robota . ja narazie pokusze sie o wymiane uszczelniaczy tak sie zdaje 16 wiec moze ostro ssac olejoby oby
tym razem to sam zabiorę się za naprawe tylko bede potrzebował blokad ;/ i fachowca z cennymi wskazówkami![]()
wybacz ze sie wtrace ale czy nie prosciej bylo wymienic caly silnik z jakiegos zadbanego angilka, dzis takie czasy ze silniki strasznie tanio, remonty czesto koncza sie nie powodzeniem pozdrawiam, znajomy mial tak samo z nissanem almera 1.5 ponoc niezniszczalny silnik wymienił głowice i po 3 miesiacach wygwizdalo mu uszczelke, wkoncu zmienil silnikpozdrawiam
jak mu ktoś tsa wyremontuje z głowa to bedzie jezdzil i sie cieszyl, a jezeli przekladac to duże prawdopodobieństwo że włoży tsa podobnego albo z innymi wadami