Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Panowie, myśle ze nie ma sensu 'płakać nad rozlańym mlekiem', nie było żadnego porównania tych aut i koniec kropka. Warunki testowe musza byc bardżo zbliżone, zeby mozna było mowić o porównaniu, moze kiedy to nastąpi i wszystko sie wyjaśni.
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bo jesli tam nie ma DSG a oficjalnie napisano ze jest to dla mnie tak samo ten samochod nie musi byc seryjny tylko przygotowany pod nurgburgring a skrzynia manualna w rekach zawodowca jest skuteczniejsza i pewnie DSG jest wolniejsza na co kierowca wyscigowy podczas jazdy nie mialby wplywu.![]()
Tym samym szacunek dla 4C za 8:04 sie nalezy.
Moja. I jeszcze czerwona gałka biegów. Zasadniczy błąd to brak jasnych tapicerek w Giulietcie. Beżowy Alfatex w 147 FL i 159 był cudny - ciekawe, dlaczego z niego zrezygnowali.
fan, Alonso jakoś mógł się przejechać po 'schleife F12 Berlinettą - a tutaj chyba nie ma problemów ze sprzedażą i wątpliwości co do osiągów? Fiat nie traktuje poważnie Alfy i to jest fakt. Były pieniądze i czas na zapraszanie 10 pierwszych nabywców 4C na pierdołowate testy na Balocco, a na to nie ma...
4C Spider będzie fajnym autkiem, bo będzie pokazywać "mam styl, mam kasę, nie dbam tak bardzo o osiągi" - w przypadku coupe powinni rąbnąć w stół i pokazać - "Za tę kasę nie ma nic szybszego. Basta." Tylko jakoś im się nie kwapi.
Z drugiej strony 4C postawiona przy innych samochodach wygląda na trochę przerośniętą:
![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czy ten lepszy czas na nurburgring ma jakies wieksze znaczenie? Mi sie swietnie jezdzilo gt86 a czas na ringu ma pewnie jak fiat 500co z tego jak to auto daje pelno frajdy i pewnie to samo jest w 4c
Sent from my iPhone
Born to be wild.
A i jeszcze ta cupra by na wstecznym objechala moja gtv ale i tak bym sie nie zamienil bo uwielbiam swoje staruszkowate auto)
Sent from my iPhone
Born to be wild.