Strona 24 z 39 PierwszyPierwszy ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 389

Temat: artykuł o 4C

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    .

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Jak pisałem wyżej, duża część potencjalnych nabywców tego samochodu kieruje się właśnie czasami w porównaniu z konkurencją... Skoro 'ludowe' Renault mogło podejść na poważnie do zagadnienia, to tym bardziej sportowej Alfie wypadałoby.
    to nie jest profesjonalizm tylko marketing, co z tym DSG w Seacie bo mnie to nurtuje ? jest tam DSG czy go nie ma

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Weź mi tak pokrótce spisz podobieństwa (poza kierownicą) obu projektów, bo chyba jestem ślepy:

Bravo:

Giulietta:

Można się czepiać użytych materiałów, bo w kilku miejscach są niewątpliwie badziewne, ale sam projekt deski jest chyba najlepszy w całej klasie, wliczając w to BMW, Audi, Mercedesa, Lexusa, Volvo i co tam jeszcze zechcesz...

- - - Updated - - -

Ale 4C nie jest przecież żadnym kompromisem (co, jak pisałem, samo z siebie nie jest wadą) Tylko nie wyprzedza już konkurencji tak jak np. kompromisowa Giulia...
    w tym zestawieniu kolortystycznym jeszcze to w miare wyglada tylko ile takich jest na rynku??Wiekszosc jest szara i nijaka.Dla mnie sa bardzo podbne te deski i tyle

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Cytat Napisał bartas82 Zobacz post
    Dodatkowo przecież Cupra była na lepszych, opcjonalnych oponach, a to ma bardzo duże znaczenie.
    Wyjaśniałoby to uzyskany czas.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    Dla mnie sa bardzo podbne te deski i tyle
    Też nie wiem, w którym miejscu.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar 3voQ
    Mieszka w
    LDZ
    Auto
    156, A8L, Voyager, Peżo

Domyślnie

Panowie, myśle ze nie ma sensu 'płakać nad rozlańym mlekiem', nie było żadnego porównania tych aut i koniec kropka. Warunki testowe musza byc bardżo zbliżone, zeby mozna było mowić o porównaniu, moze kiedy to nastąpi i wszystko sie wyjaśni.

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
    156 3.0

Dawne kochanki:
    GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
    159 (zdradziła i poszła)
    GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    .

Domyślnie

Cytat Napisał fan Zobacz post
    to nie jest profesjonalizm tylko marketing, co z tym DSG w Seacie bo mnie to nurtuje ? jest tam DSG czy go nie ma
    bo jesli tam nie ma DSG a oficjalnie napisano ze jest to dla mnie tak samo ten samochod nie musi byc seryjny tylko przygotowany pod nurgburgring a skrzynia manualna w rekach zawodowca jest skuteczniejsza i pewnie DSG jest wolniejsza na co kierowca wyscigowy podczas jazdy nie mialby wplywu.

Tym samym szacunek dla 4C za 8:04 sie nalezy.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    w tym zestawieniu kolortystycznym jeszcze to w miare wyglada tylko ile takich jest na rynku??
    Moja. I jeszcze czerwona gałka biegów . Zasadniczy błąd to brak jasnych tapicerek w Giulietcie. Beżowy Alfatex w 147 FL i 159 był cudny - ciekawe, dlaczego z niego zrezygnowali.

fan, Alonso jakoś mógł się przejechać po 'schleife F12 Berlinettą - a tutaj chyba nie ma problemów ze sprzedażą i wątpliwości co do osiągów? Fiat nie traktuje poważnie Alfy i to jest fakt. Były pieniądze i czas na zapraszanie 10 pierwszych nabywców 4C na pierdołowate testy na Balocco, a na to nie ma...

4C Spider będzie fajnym autkiem, bo będzie pokazywać "mam styl, mam kasę, nie dbam tak bardzo o osiągi" - w przypadku coupe powinni rąbnąć w stół i pokazać - "Za tę kasę nie ma nic szybszego. Basta." Tylko jakoś im się nie kwapi.

Z drugiej strony 4C postawiona przy innych samochodach wygląda na trochę przerośniętą:
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4c-4cand348-big.jpg
Wyświetleń:	276
Rozmiar:	69.5 KB
ID:	123415  
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Pirat drogowy Avatar 3voQ
    Mieszka w
    LDZ
    Auto
    156, A8L, Voyager, Peżo

Domyślnie

Cytat Napisał fan Zobacz post
    bo jesli tam nie ma DSG a oficjalnie napisano ze jest to dla mnie tak samo ten samochod nie musi byc seryjny tylko przygotowany pod nurgburgring a skrzynia manualna w rekach zawodowca jest skuteczniejsza i pewnie DSG jest wolniejsza na co kierowca wyscigowy podczas jazdy nie mialby wplywu.

Tym samym szacunek dla 4C za 8:04 sie nalezy.
    Nie prawda, DSG jest szybsze. Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli mówiąc o skuteczności w kontekście T.N.? Z reszta jakie ma to znacznie, Seat potrzebował reklamy, wiec wykorzystał wszystkie asy z rękawa..

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
    156 3.0

Dawne kochanki:
    GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
    159 (zdradziła i poszła)
    GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

Czy ten lepszy czas na nurburgring ma jakies wieksze znaczenie? Mi sie swietnie jezdzilo gt86 a czas na ringu ma pewnie jak fiat 500 co z tego jak to auto daje pelno frajdy i pewnie to samo jest w 4c

Sent from my iPhone
    Born to be wild.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał 3voQ Zobacz post
    Nie prawda, DSG jest szybsze. Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli mówiąc o skuteczności w kontekście T.N.? Z reszta jakie ma to znacznie, Seat potrzebował reklamy, wiec wykorzystał wszystkie asy z rękawa..

Żeby było śmieszniej, Civic Type-R ma być jeszcze szybszy .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

A i jeszcze ta cupra by na wstecznym objechala moja gtv ale i tak bym sie nie zamienil bo uwielbiam swoje staruszkowate auto )

Sent from my iPhone
    Born to be wild.