Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 12345678910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 211

Temat: Zlot Alfaholików 2010- Opinie NIE WKLEJAĆ FOTEK

Użytkownik Ogier Avatar jajcek
    Mieszka w
    Bialystok, Bialystok, Poland, Poland
    Auto
    BMW 530D E39

Domyślnie

http://www.youtube.com/watch?v=E43POYdU4SM krótki filmik z kawałka przejazdu Ilith-a po torze rakietowa

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Carlos71
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    była 145 1.4 TS Pack Sport, jest GT 1.9 JTD

Domyślnie

Impreza na najwyższym poziomie, organizatorzy odwalili kawał dobrej roboty, obyło się bez żadnych wpadek, a bałem się o takowe na torze, jednak organizatorzy poradzili sobie z tak liczną grupą.
    Atmosfera i atrakcje były naprawdę super. Bardzo miło było poznać alfaholików z całej polski, a w szczególności alfistkę Doroti Wielkie podziękowania za zlocik dla wszystkich.

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

I my dotarliśmy szczęśliwie do domku, i od razu Wielkie podziekowania dla wszystkich !!!
    rewelka atmosfera i belle! Super znowu sie spotkac ze "stara ekipą" i poznać nowych.
    Fiergloo myslałem , że jesteś wyzszy
    Piotrix sie postarzałeś jak cholera!
    Majkel- schudłeś!
    Qatroo - zasługujesz na miano instruktora!
    Szkoda że tak krótko... we wrześniu przyjedzcie wszyscy do Bielska). Wielki szacun dla organizatorów!
    R E W E L K A ! ! !

Użytkownik Maniak resoraków Avatar odrobina156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    Stelvio Sprint MY 2020 Blue Misano Lancia Ypsilon Platinum 1.3 mje

Domyślnie

Przepraszam ze sie wtrace, ale czytam te wszystkie ochy i achy na temat zlotu i trafia mnie ze nie moglem przybyc Niestety nie udalo mi sie nikogo zwerbowac na zjazd z mojej okolicy, a samemu nie chcialo mi sie jechac:/ Teraz juz wiem ze nastepnego zlotu nie przepuszcze chocby byl w Gdansku i chocbym mial jechac sam! Jak tylko czas pozwoli to melduje sie na nastepnej imprezie Nie odpuszcze sobie przyjemnosci ogladania tylu Belli w jednym miejscu i poznania calej rodziny Alfisti Koncze nudne pisanie i gratuluje udanego zlotu Pozdrawiam wszystkich

Użytkownik Znawca Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice- Śląskie
    Auto
    Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD

Domyślnie

Cóż Ja dużo napisać nie mogę bo wpadłem tylko na 4 godzinki aby się z wami spotkać

Ale widziałem że każdy miał co robić i zabawa była przednia

Dziękuje Adam$owi za użyczenie naklejki abym chociaż na chwilę mógł poczuć co straciłem nie zapisując się na full opcje no ale cóż nie wiedziałem czy będe mógł z wami być więc nie chciałem ryzykować.

Mrutyna, tatuaż pierwsza klasa Aniucha również, pewnie nie długo całe ciało będzie z Alfy

Pozdrawiam serdecznie!
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KM
    Alfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KM
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16

Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Wodzisław Śl.
    Auto
    Giulietta Veloce 1.75 TCT

Domyślnie

To i ja
    Dziekuje wszystkim, zlot byl naprawde super.
    Szczegolne podziekowania dla organizatorow, za cierpliwosc i trud wlozony zarowno przygotowania przed zlotem jak i na samym torze.
    Wrazenia byly tylko pozytywne. Byl to moj pierwszy zlot i juz moge powiedziec ze nie ostatni. Nigdy nie wiedzialem jak to wyglada, a teraz zaluje... ze nie jezdzilem wczesniej. Jak juz mojej narzeczonej sie podobalo i chce dalej jezdzic to naprawde bylo super. Do kogo bym sie nie odezwal rozmawial ze mna jak stary kumpel.
    Oczywiscie podziekowania dla ekipy z ktora jechalismy na zlot, Rafal mam nadzieje ze Wasze "babcie" (jak to okresliles przy A4) nie czuly sie zle w towarzystwie naszych ciut mlodszych belli

Użytkownik Rowerzysta Avatar Młody_Alfista
    Mieszka w
    Okolice Olkusza i... zagranica
    Auto
    Civic ej9

Domyślnie

Cytat Napisał khropek Zobacz post
    Ja również bardzo dziękuję za wspaniałe towarzystwo, mile spędzony czas, Jaglowi i Młodemu_Alfiście za wspólną podróż.

Do następnego razu.
    Ja również was pozdrawiam i dziękuję za milo spędzony czas
    Było NIE licho xdxdxdxd

Resztę ekipy tez pozdrawiam, piotriix'a szczególnie za wszystko co zrobił dla zlotu i milo zamienione "kilka" słów
    Mam nadzieje ze mnie choć troszkę zapamiętaliście i że jeszcze kiedyś uda mi się z wami wszystkimi spotkać
    POZDRAWIAM

Redaktor naczelny Romeo Avatar fiergloo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL/ Alfa Romeo 159 TBi

Domyślnie

Cytat Napisał Rafał Zobacz post
    Fiergloo myslałem , że jesteś wyzszy

Ja myślałem że będziesz miał więcej włosów. Ale mniejsza o to, najlepsze było cichociemne wejście i ta reakcja jak Ty czy Piotr po 5 minutach obserwacji załapał kim ja jestem.

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

Cytat Napisał DieselJTD Zobacz post
    To i ja
    Dziekuje wszystkim, zlot byl naprawde super.
    Szczegolne podziekowania dla organizatorow, za cierpliwosc i trud wlozony zarowno przygotowania przed zlotem jak i na samym torze.
    Wrazenia byly tylko pozytywne. Byl to moj pierwszy zlot i juz moge powiedziec ze nie ostatni. Nigdy nie wiedzialem jak to wyglada, a teraz zaluje... ze nie jezdzilem wczesniej. Jak juz mojej narzeczonej sie podobalo i chce dalej jezdzic to naprawde bylo super. Do kogo bym sie nie odezwal rozmawial ze mna jak stary kumpel.
    Oczywiscie podziekowania dla ekipy z ktora jechalismy na zlot, Rafal mam nadzieje ze Wasze "babcie" (jak to okresliles przy A4) nie czuly sie zle w towarzystwie naszych ciut mlodszych belli
    Wielka przyjemność z poznania WAS- do następnego