Moje pytanie, czy masz Facebooka? Nie potrafię znaleźć tego ogłoszenia, ale namierzyłem go w ten sposób. Koleś nazywa się Irek Krzysiek Cap, rozpoznasz jego profil bez trudu- na profilowym ma zdjęcie jakiegoś typa (być może to on), zdjęcie obejmuje tylko klatkę piersiową ubraną w koszulkę bez rękawów i kawałek ręki, a na zdjęciu w tle ma wielkie "CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE". W celu weryfikacji, że na pewno dobrze trafiłeś możesz zapytać o jego auto- jeździ czarną Gt.
Koleś jest dosyć trudny w kontakcie, przynajmniej ze mną nie nadawał na takich samych falach, ale wydaje się być szczery. Zainteresowałem się jego ofertą jak szukałem opon zimowych do swojej. Sprzedawał Sieny 17" razem z zimówkami, podobno w miarę nowymi. Do transakcji nie doszło, bo po pierwsze po głębszym zastanowieniu się stwierdziłem, że nie chcę mieć zimówek firmy Kshaq, żeby nie wiem jak nowe i wspaniałe by nie były, a gdy wykluczyłem już wykorzystanie opon, które sprzedawał na kołach doszedłem do wniosku, że nie chcę Sien, bo i tak bardziej podobają mi się telefony ;) Ot, okazało się, że nie chcę nic kupować ;P
Apropos opon, kupiłem sobie Yokohamy W-Drive i uczę się doceniać Pirelli P-Zero Nero Gt. Yokohama, też uznana marka, trzyma się nieźle, ale nie ma porównania do Pirelli.