Strona 33 z 114 PierwszyPierwszy ... 23242526272829303132333435363738394041424383 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 1134

Temat: Ciekawe aukcje części do Gtv

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

Moje pytanie, czy masz Facebooka? Nie potrafię znaleźć tego ogłoszenia, ale namierzyłem go w ten sposób. Koleś nazywa się Irek Krzysiek Cap, rozpoznasz jego profil bez trudu- na profilowym ma zdjęcie jakiegoś typa (być może to on), zdjęcie obejmuje tylko klatkę piersiową ubraną w koszulkę bez rękawów i kawałek ręki, a na zdjęciu w tle ma wielkie "CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE". W celu weryfikacji, że na pewno dobrze trafiłeś możesz zapytać o jego auto- jeździ czarną Gt.

Koleś jest dosyć trudny w kontakcie, przynajmniej ze mną nie nadawał na takich samych falach, ale wydaje się być szczery. Zainteresowałem się jego ofertą jak szukałem opon zimowych do swojej. Sprzedawał Sieny 17" razem z zimówkami, podobno w miarę nowymi. Do transakcji nie doszło, bo po pierwsze po głębszym zastanowieniu się stwierdziłem, że nie chcę mieć zimówek firmy Kshaq, żeby nie wiem jak nowe i wspaniałe by nie były, a gdy wykluczyłem już wykorzystanie opon, które sprzedawał na kołach doszedłem do wniosku, że nie chcę Sien, bo i tak bardziej podobają mi się telefony ;) Ot, okazało się, że nie chcę nic kupować ;P

Apropos opon, kupiłem sobie Yokohamy W-Drive i uczę się doceniać Pirelli P-Zero Nero Gt. Yokohama, też uznana marka, trzyma się nieźle, ale nie ma porównania do Pirelli.

Użytkownik Znawca Avatar supa_adam
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Gtv Sport Limited Edition 2002, 156 SW 2.4 JTDm, GT 3.2

Domyślnie

Irek to tutaj SCHNNAZZI, z tym że on te Sieny 17' sprzedawał coś circa 1600zł o ile pamiętam. A sam kupił od znajomego naprawdę tanio...

Cytat Napisał Tytus9 Zobacz post
    Koleś jest dosyć trudny w kontakcie
    Przesadzasz

Cytat Napisał Tytus9 Zobacz post
    Apropos opon, kupiłem sobie Yokohamy W-Drive i uczę się doceniać Pirelli P-Zero Nero Gt. Yokohama, też uznana marka, trzyma się nieźle, ale nie ma porównania do Pirelli.
    Zimówki tego samego rozmiaru zawsze gorzej trzymają i gorzej hamują od letnich, w warunkach że tak powiem, warszawskiej zimy Więc musiałbyś porównać 2 letnie opony podobnej klasy tych producentów. Ogólnie lepszy fejm wśród petrolheadów ma Yoko.

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

Tak, ja tam przy tym 700 zjadłem 1 na przedzie, co wciąż daje świetną cenę jak za koła z nowymi oponami.

Nawet nie wiedziałem, że to SCHNNAZZI. Cofam to, co powiedziałem. Na forum miałem z nim zawsze dobry kontakt, widocznie o te koła coś się dogadać nie mogliśmy- zdarza się.

No nie wiem, Supabache, nie wiem. Yokohama i Toyo są uważane przez społeczeństwo przez coś ekstra, bo to egzotyk, opony prosto z Japonii, wydaje mi się jednak, że potężniejszą i cieszącą się większym uznaniem w świecie motosportu jest jednak marka Pirelli. Nie ujmuję niczego tym japońskim firmom, miałem letnie Toyo Proxes i mam tego absolutną świadomość, że zimowa opona będzie miała gorsze właściwości jezdne niż letnia w jesiennych warunkach drogowych. Zarówno Yoko, jak Toyo to naprawdę dobre opony i złego słowa o nich nie powiem, mimo to te Pirelki, które ujeżdżam latem trzymają się najlepiej ze wszystkich jeżdżonych przeze mnie dotychczas opon. Czuję się na nich najpewniej.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar cuma_borek
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    była 145 BX Zender, jest 166 2.4jtd progression, GTV 2.0TS oraz 3.0v6 Cup

Domyślnie

Cytat Napisał supabache Zobacz post
    Już tu gdzieś były omawiane. To felgi z czerwonej Gtv Cumy Borka, auto sprzedał bez nich. Ogłoszenie od zawodowego handlarza, więc nie ufałbym zbytnio w zapewnienia.
    to nie te felgi te a cup-a mojego sprzedalem dawno i temte byly orginbal, a te co sa na aukcji dostalem do gtv 2.0v6 ktora byla na czesci nie pamietam czy nie login bratek czy jakos tak, gosc z elblaga jak cos

Użytkownik Znawca Avatar duke75
    Mieszka w
    Kłaj/Kraków
    Auto
    AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"

Domyślnie

Ten Bratek był właścicielem tego kompletu z aukcji? Dobrze rozumiem?
    Ostatnio edytowane przez duke75 ; 15-12-2015 o 21:47

Mieszka w
    Radom
    Auto

Domyślnie

nie wiem czy dobrze kojarze nick ale gtv 2.0v6 tb z uszkodzonym silnikiem, czerwona z elblaga

Mieszka w
    Kłaj/Kraków
    Auto

Domyślnie

Ok, poszukam. Dzięki! Na 18 da się jeździć gtv/ spiderem czy za bardzo tłucze?

Mieszka w
    Radom
    Auto

Domyślnie

ja mialem 3 lata na 18 i nie bylo problemu, wczesnij mialem 19 i to bylo juz zbyt duzo jak na gtv w koleinach wozilo strasznie a wacacze przod wytrzymaly 9tys tylko, ale to w 2.0ts mialem bo w 3.0v6 tylko 18

Mieszka w
    Kłaj/Kraków
    Auto

Domyślnie

Poszukuję kompa czyli ECU do GTV 3.2 V6. Kumplowi klęknął i buja się z tematem już kilka miesięcy. Po konsultacjach z Pawłem z Wrocka oraz moim kumplem alfaholikiem mógłby być ECU z 3.2 GTA lub 3.0 najlepiej po 2004 r.

Prosze o usunięcie posta. założyłem nowy temat.
    Ostatnio edytowane przez duke75 ; 18-12-2015 o 19:25