jtd trwalszy od V6buuuaaaaaahahahahaha
przepraszam
tak
bez turbiny i wtryskiwaczy
- - - Updated - - -
jeśli to jest automat to mogę za nią dać 2500zł
a zawieszenie nie jest obniżone tylko padniętechyba że jakiś szalony szwajcar chciał mieć sportowe zawieszenie przy kołach 16 i oponach zimowych
- - - Updated - - -
po za tym jak sprzedajesz na części to napisz przede wszystkim jaki to jest dokładnie kolor ... nazwę koloru masz na naklejce na pokrywie bagażnika.
można kupić to auto z przeznaczeniem na części ale w grę ewentualnego wykorzystania części wchodzą tylko poszycia zewnętrzne czyli blachy i zderzaki ... środek rzadko komu potrzebny ... ICS okrojony, zawieszenie nie nadaje się do niczego chyba ze ktoś lubi wymieniać ze zużytego na używane :-) silnik się nie nadaje można jedynie wyciągnąć pompę wspomagania od biedy i alternator ... lampy do regneracji bo w tym roczniku już nie świecą i można by tak długo dywagować ...
koszt transportu tego itd to 2500 to jest max więc nie wiem czy dobrze robisz
wg mnie 166 są niewycenialne ... moje są tak doinwestowane że gdybym miał je sprzedawać po cenach rynkowych to musiałbym być głupi ... co najwyżej mogę jedną z nich zamienić mając fanaberię na SPIDERA ale tylko z silnikiem 3.0
wartość jaką mają w postaci komfortu stylu wyposażenia nie ma ekwiwalentu pieniężnego moim zdaniem ... no ale to jest moje zdanie maniaka alfaholika który chucha dmucha i jak coś zawiedzie to od razu serwis bez namysłów kombinowania czy szukania tanich zamienników ... jeśli kochasz ten samochód to go rób a jeśli jest to tylko wizidełko dla ciebie jakich niestety obserwuję na drogach coraz więcej to sprzedawaj i kupuj coś innego.
a propos wyjeżdżonych sztuk to ostatnio w Łodzi przed Kaliską wyprzedałem taką srebrną 166, która miała taki kąt kół tylnych /----\ jakiego jeszcze nigdy nie widziałem
jak można tak zeszmacić auto ? gość jechał dosłownie na wewnętrznych rantach kół ... MASAKRA
ufff musiałem się uzewnętrznić wyrzucić trochę goryczy bo boli mnie co z tymi samochodami ludzie robią ...