Ceny robocizny czy części?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Wiesz, to jest ASO... I ceny jak to w ASO... Ale jak policzysz czas i paliwo na dojazd do Pabla lub Tomka Seligi to już może się okazać że Tomek T. jest
bardzo dobrą alternatywą. Dla mnie jedyną. Mam do niego może z 2 Km...
Poza tym poziom usług jest na naprawdę wysokim poziomie... Tam naprawdę znają się na tym co robią...
PS>Do niedawna drugim takim warsztatem była Arkuszowa, ale cała ekipa od AR przeszłą do Maseratti a do AR przyjęli nowych i już tak dobrze nie jest... (Opinia zasłyszana)
Ostatnio edytowane przez CodeMaker ; 06-10-2012 o 10:58
jest jeszcze jedna fajna kwestia u Tomka T.tam po prostu wszyscy mają świra na punkcie AR (z Tomkiem na czele). Czasami godzinami gadaliśmy z Tomkiem i jego ekipą o autach i to jest super, oddając im auto zawsze byłem pewny, że będą dbać jak o swoje, rzadko się spotyka takie podejście do klienta. Jak kiedyś wspomniałem, że szukam GTV to Tomek chyba bardziej się nakręcił niż ja
![]()
Born to be wild.
Jak odbierałem swoją po wymianie uszczelniacza w skrzyni biegów to jeszcze z 2 godziny gadaliśmy o AR...
A innym razem Karol przepraszał mnie że nie umyli mi auta przed oddaniem...
tchrzanowskiprv i jak? Rozwiązałeś problem?
Brera stoi u Tomka w serwisie i czeka na częściJak dobrze pójdzie to będzie gotowa do końca tygodnia.
tak ku zamknięciu tematu. Wczoraj odebrałem Brere z serwisu - po wymianie rozrządu wróciła do życiaDziękuję wszystkim za wsparcie w temacie.
i bonus na koniec:
http://www.youtube.com/watch?v=xgYcPYNAd4w&sns=fb
No i jaki koszt całkowity?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No właśnie, też jestem zainteresowany jaki koszt całej operacji ?
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość