Tak jak w temacie posiadam grzanie przedniej szyby niestety nigdy nie działało, ostatnio przy naprawie szalejących wycieraczek znalazłem dwa przewody zapewne od tego podgrzewania, niestety już zapewne utlenione wiec raczej nie da się tego naprawić ?
![]()
![]()
Tak jak w temacie posiadam grzanie przedniej szyby niestety nigdy nie działało, ostatnio przy naprawie szalejących wycieraczek znalazłem dwa przewody zapewne od tego podgrzewania, niestety już zapewne utlenione wiec raczej nie da się tego naprawić ?
![]()
![]()
Przewody wymieniasz. Nie wiem jak styki spod szyby wychodzą ale na pewno jest się do czego złapać.
No to gruby masz Kolego wypas.Mi brakuje ogrzewanej szyby w Alfie.Mam za to w Alhambrze i jest do dobra rzecz.
Ale w alfie i tak jest podgrzewana tylko część pod wycieraczkami więc nie ma się za czym zabijać.
Strasznie mało tam miejsca i aura na zewnątrz nie zachęcagdyby to było podgrzewanie całej szyby to warto było by powalczyć
a tak póki co zostawiam to na cieplejsze dni.
i pytanie jeszcze czy ta szyba jest podgrzewana, czy nie. bo może była zmieniana
o dziwo szyba przednia jeszcze oryginałchociaż ma juz trochę ubytków ale brak pęknięć, gdy szyba jest czysta widać paski grzejne.