Witam,zabieram się za remont mojej AR dziś byłem na stacji diagnostycznej aby sprawdzić co jest powodem stuków w przednim zawieszeniu okazało się,że do wymiany są łączniki stabilizatora i wahacze górne.Ale nie w tym rzecz po usunięciu tej usterki zostanie mi ok 300 zł,ale pozostaje jeszcze prawdo podobnie uszkodzony termostat,objawy porównywałem z różnymi tematami na tym forum...przy poruszaniu sie temp 50 stopni stojąc w korku ok 70 a powinna być mniej wiecej ok 90.Przydało by się również wymienić olej fakt,że do terminu wymiany pozostało ok 4 tyś km chciałem to zrobić za jednym zamachem ale na termostat i olej nie starczy mi kasy i tu moje pytanie czy może sie coś wiecej stać oprócz błędnego odczytu temp jesli nie wymienie termostatu??czym grozi poruszanie się z taką usterką??i jeśli chce wymienić olej to wiadomo również filt oleju i czy wymieniać cos jeszcze??i ostatnie pytanie jesli chciał bym wymienić termostat sam czy jestem w stanie to zrobić w domowym garażu czy potrzebe są jakieś specjalistycznie narzędzia??i czy jest to ogólnie trudne,skomplikowane??