Witam.
Mam pytanie czy orientujecie sie w temcie .. Otoz wymienilem termostat wszystko jest git auto sie pieknie i szybko nagrzewa ..
Tylko ze .. caly czas leci cieple powietrze .. czy ustawie na max na zimno czy na max na cieplo..
Caly czas wieje mniej lub bardziej cieple powietrze ..
Ktos mial taki problem ?? o co cho ???
dwustrefowa? (automatyczna klimatyzacja czy manualna)?
A jak u Ciebie z czujnikiem temperatury zewnętrznej (w lusterku po stronie kierowcy)?
klima dwustrefowa - aut. Czujnik w lusterku raczej dziala. Jakis czas temu fisiowal bo zaczalem parkowac w garazu i chyba dostal szoku.. Ale obecnie jest raczej okej. Przeklamuje delikatnie +-1 stopien.. Czytalem kiedys ze te termometry nie sa az tak dokladne.
Jeżeli dalej tego mechanika nie znalazłaś, to mogę ci polecić pana który ma serwis Alfy Romeo i Fiata w Przytkowicach.
Jest to 30km od Krakowa, ale facet jest po prostu bardzo dobry. Kompletnie wszystko robi przy samochodach, od małych pierdółek po duże remonty.
Sam będę do niego jechał za 2tyg na wymianę rozrządu. Byłem u niego już raz i jestem strasznie zadowolony. Robi dokładnie i solidnie.
Jeżeli byś chciała kontakt, to napisz na PW.
zgłoś się na forum regionalnym, w swojej okolicy.. tam na pewno znajdziesz namiary na mechaników w miare blisko ciebie