A mi wypadł odblask ze zderzaka. Nie wiem czy mu ktoś w tym nie pomógł
A mi wypadł odblask ze zderzaka. Nie wiem czy mu ktoś w tym nie pomógł
Ostatnio edytowane przez Mario84 ; 05-03-2013 o 18:13
Te odblaski same z siebie nie odpadają. Trzeba zderzakiem o coś zawadzić albo komuś musi się spodobać. Ja dziś parkując usłyszałem szurnięcie - na szczęście była to tylko dolna część przedniego seryjnego zderzaka. Zrobili na parkingu krawężnik oddzielający go od zieleni tak wysoki, że zawadzam zderzakiem a jeszcze wjazd jest podwyższony - jakby nie dało się zrobić normalnie....
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 06-03-2013 o 01:05
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A ja wczoraj, wyjeżdżając z pracy miałem małą stłuczkę... Drzwi przednie trochę wgniecione. Na szczęście powłoka lakiernicza nie ucierpiała za bardzo. Ale i tak dzień mi to zepsuło![]()
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Może nie w Alfie ale za to w Aprilii cały bok do malowania :/
Była : 146 1.6Ts 97r (2006-2011)
Jest : 156 1.8Ts (2010 - ?)
146Ti 2.0Ts (2013 - 2016)
przy znacznej prędkości nacisnąłem na hamulec-coś strzeliło i pedał wbił się w podłogę.chyba strzelił wężyk lub cylinderek bo płyn cały uciekł i auto przy hamowaniu skreca mocno w lewododatkowo cos ostatnio zaczęła mi warczeć jak WRC...chyba jakaś uszczelka się wypaliła w wydechu
padło w końcu na mnie - ułamałem tylną lewą klamkę zewnętrzną...![]()
u mnie padał zamarzający deszcz... o dziwo drzwi otwarły się leciutko i klamka też chodziła normalnie, ale jak drugi raz otwierałem drzwi to bolec od dołu się urwał :/ ehh...
to tylko klamka. Nie łam się![]()
Moja Czarnulka: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_black.html