A nie stałeś czasem na jakimś nierównym parkingu? Ja kiedyś zostawiłem auto na ok. 2 godzinki lekko przechylone na lewą stronę i miałem to samo. Przeparkowałem na równe miejsce i po godzinie było ok.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
A nie stałeś czasem na jakimś nierównym parkingu? Ja kiedyś zostawiłem auto na ok. 2 godzinki lekko przechylone na lewą stronę i miałem to samo. Przeparkowałem na równe miejsce i po godzinie było ok.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Auto mogło pokonać ten przebieg w 3 m-ce wiec nie sadze, zeby był tam dramat nawet po 30k.
Jak dobry olej to nic mu nie będzie.
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bo ASO to nie są fachowcyTo wyrobnicy.
Nie mam tu na myśli ludzi, tylko procedury.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Dżizas Panowie. Odkopałem stary temat, żeby mi ktoś powiedział gdzie ta wtyczka, a Wy kontynuujecie temat wymiany oleju z przed 2 miesięcyZresztą nie o tym jest ten temat.
Nie to nie to. Zarówno jeden jak i drugi parking równiutki. Najpierw pokazał 3 kreski, potem po 15 minutach brak oleju. Po pół godziny po napisaniu poprzedniego postu zszedłem do auta ponownie i... znowu pokazał 2 kreski. Kapryśna ta włoszka
Lało wczoraj, więc pewnie to wilgoć gdzieś robi psikusy dlatego chciałbym sprawdzić te styki. Tylko niech mi ktoś powie gdzie to ustrojstwo się znajduje![]()