Witam wszystkich powoli ogarniam tę stronę na wstępie chciałam pozdrowić wszystkich. Pozdrowionka dla ludzi ze zlotu było superowo dziki wielkie dla organizatorów wszystkich a w szczególności dla Rafała i Kingi i dla sponsorów których teraz nie wymienię bo zwyczajnie nie pamiętam! AUTEX i ich fantastyczny zespół ,wszystkich uczestników

MADMAX, domek nr 6,8,chyba 18 tam gdzie mały Igor i grożna Brera

,cłopaków z pokoju 5i JULKE,pokój 7,8 całą ekipe z domku nr 1 i pana z białej Giulietty, ekipe z Łodzi , Abidibi i twoją ekipę ,pana który razem z żoną i synem jechali za mną na kartingach ,Weronik z mężem i córeczką ,Quatro,grającą na ząbkach Sabinkę jej brata Marcina , Grzesia i wszystkich których pominęłam bo nie pamiętam imion bo jak na pierwszy raz to trochę za dużo na następny rok będzie lepiej z moją pamięcią . Obiecuję postaram się

.I wielkie pozdrowionka dla chłopaków z Flar-ital.pl i dzięki za to dzieło sztuki na które co dzień mam przyjemność zerkać! Podziękowania za fajnie spędzony czas. A tak na marginesie efekt toru wyczynowego hamulce -konieczna wymiana no i chłodnica niestety też he he a mój prywatny mechanik obecnie w Hiszpanii !!! I niestety koszta naprawy większe to mi sie nie podoba ale z moją bellą damy radę . pozdrawiam wszystkich i do następnego.