Zabrałem się do zrobienia tych pomiarów, ale usłyszałem szum, który jest na 200% spowodowany pęknięciem w rurze od intercoolera. Wymienię "gumę" i wtedy zrobię pomiar, żeby uciekające powietrze i ciśnienie nie przekłamało wyników
Zabrałem się do zrobienia tych pomiarów, ale usłyszałem szum, który jest na 200% spowodowany pęknięciem w rurze od intercoolera. Wymienię "gumę" i wtedy zrobię pomiar, żeby uciekające powietrze i ciśnienie nie przekłamało wyników
dokladnie.
słychać było z kabiny czy dopiero jak pod maske zajrzałeś ?? pytam bo nie wiem czy umnie tez nie jest czasem dziurawy . Auto ci kopcilo ??
Słychać z kabiny i to odczuwalnie słychać. Ale może dlatego, że mam delikatnie odstającą uszczelkę, też na dniach będę wymieniał.
Kopciło i to mocno. Na czarno rzecz jasna
No u mnie jest taki problem że nie kopci , slychac tylko taki swist jak jest zimne auto ale to chyba od turbo tak przez chwile i przestaje , pali jak smok w miescie nie schodze ponizej 13l , przepływke oddałem na gwarancje bo złą temperature odczytywała i czekam az wróci . Jezdze teraz na wypietej i nie ma róznicy. Co moze byc jeszcze powodem wysokiego spalania ? (hamulce i cisnienie ok , nic nie zacisniete )
a moc jest? silnik nie dymi, masz fesa?
kety?? podjedz na spota do katowic popatrzymy
moc - nie wiem bo auto od kąd kupiłem tak jeździ nie mialem porównaniachętnie bym podjechał ale gdzie i kiedy ? fesa mam podłaczałem wykresy sprawdzalem nic raczej nie odbiega od normy :/ powiedzcie tylko gdzie i kiedy to się zjawię xD