U mnie byl on zamocowany na imbus 5
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
U mnie byl on zamocowany na imbus 5
Koledzy auto mi odpalilo i gasnie po czasie . Mam filmik pokazujacy co jrst grane , niech ktos kto by chcial pomoc wejdzie na facebook ,erwin morzy tam jest filmik po ktorym ktos madry moze cos doradzi prosze koledzy pomozcie mi
Kolego co pokazal Ci program po podpieciu, jakies bledy??
Narazie nie mam kasy na kompa a tyle zrobilem.moze gdzies przyczyna indziej jest
O ja pitole...ja pasuje...
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Nie mam kompa . Jak bym mial bym dawno podpiol i nawet nie pytal na forum. Sa osoby ktore wiele robily przy autach i moze ich sugestie beda pomocne
Kolego ja też odpuszczam nie można wróżyć z fusów... naciągniesz się na koszty i nerwy. Jeśli byłyby jakieś błędy mamy punkt zaczepienia, a w ten sposób będzie ciężko. Sam zobacz ile już ciągniemy ten temat...może znajdziesz kogoś w pobliżu kto Ci podepnie samochód pod komputer, może jakiś forumowicz zrobi to nieodpłatnie, może poszukaj takiej osoby w swojej okolicy.
Ostatnio edytowane przez mk998 ; 14-02-2017 o 14:20
U mnie np 0 błędów komp a tez mam problemy i muszę wróżyć z fusów i wymieniać jak leci ;p
Nie mam glowy juz do tego auta sprawdze jeszcze wtryski . Czy ktos wie jaka ilosc powinna wyleciec i w ciagu ilu sekund?