Oldal 8 a 11 ElsőElső 1234567891011 UtolsóUtolsó
Pokaż wyniki od 71 hogy 80 a 107
    A felhasználó Fachowiec Avatar pampik
    Él
    Tyumen
    Automatikus
    volt - AR-166 2.4 JTD / 1.9 JTDm 16V 159 07r - 159 2.4 210 :)
    Üzenetek
    2,172

Domyślnie

sajnos, nem bízom mindenki "warszatowemu" mérése a konvergencia. Van 166 pedig cseréje után az egész vissza ( ki tudja, ki tudja, hogy a ) a lézer rendszer. Hogy is mondjam, azt hittem, hogy a kocsi bolt.
    Elmentem megbízható srácok Káma geometria. ( Katowice - ohaec - csinálnak, csak az a ) - bal meghatározott tudtam, hogy mi az!!. Autó olyan volt, mint egy húr. !
    Például itt van egy másik helyzetet. Tedd kolléga kormányzás, rúd vége + persely hátsó dyfra ) e46. Elmentem, hogy "sugár" geometria. ( Néztem az üvegen keresztül a műhely a helyszínen-a lehetőségek a tűréshatárok ) a meghajtó - az autós utak, mint ha a kerekek niedokręcone. Ezért a korrekció. Ez a korrekció. Még a végén, uraim, " mechanika" próbálgatással, hogy állítsa be a toe nélkül mérési eszközök "szem" az a kocsi volt a futás. A konvergencia-mennünk kell, hogy az érintett a vendégek. A berendezés nem csinál semmit.

› Więcej...: a kerékdőlés szög beállítása

A felhasználó Alfa-omega
    Automatikus
    może GT
    Üzenetek
    392

Domyślnie

Én tért vissza a geometria, a szakember azt mondta, hogy a szögek előre ment, hogy 0, de a mértéke 0-tól 1.5
    de a fórumon azt olvastam, hogy a norma a 0.15 0,5
    Nem lehet utazni, vagy szükséges még harcolni a zsanér ?
    egy másik témában írtam le a történelem perselyek alsó karját "candy" , perselyek fasta volt egy kis átmérőjű, telepített a régit, szerelő azt mondja, de kell, hogy helyébe egy új, a geometria jött ki jól, mit gondolsz ?

Moderátor Quadrifoglio Verde Avatar magil
    Él
    VONAT
    Automatikus
    Nuova Bravo, 159
    Üzenetek
    13,791

Domyślnie

Nézd meg a hack gumiabroncs. Tapasztalatból tudom, hogy elmegyek egy másik szolgáltatás a mérés, mert néha vannak meglepetések
    159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10

A felhasználó Kerékpáros Avatar dareknewry
    Automatikus
    '08 159 1.9 JTDm 16v Ti
    Üzenetek
    301

Domyślnie

Hölgyek, urak, nekem van egy probléma a scieraniem első gumiabroncsok belül. A geometria, mondjuk, első. bal -2 15 pont -1 42'. A norma a Ti -1 1' egy tolerancia +/-18'. Nick, nyilvánvaló, hogy ne tartsa függőleges, látogasson el a hegy, hogy a központ. Holnap Megyek poszperac próbaidő szerelőiem. Tudom, hogy elméletileg nieustawialne 159, azonban valaki azt tanácsolta? Azt olvastam, hogy a probléma talán abban rejlik, egy ököl, a rocker felső részét, majd párna lengéscsillapító. Vagy van más javaslat?

Kérdés észre, cseréje után a teljes kinyilatkoztatás a titkos rugók által eibach pro kit.

Hozzátenném még, hogy gumik reszelt hogy drutow lépett a helyébe egy új, Toyo, szóval gyorsan kell cselekedni, sajnálom, drága jó gumik.
    Köszönöm.
    Ostatnio edytowane przez dareknewry ; 11-08-2015 körülbelül 15:14

Él
    VONAT
    Automatikus
    Nuova Bravo, 159
    Üzenetek
    13,791

Domyślnie

Vettem hurok? Ha már egy kicsit kopott-akkor elvesztette a merevség, ezért ezek a szögek. Egyszer azt olvastam, hogy segíthet csere ujja egy merev poliuretán.

Én, miután egy teljes csere felfüggesztés elöl keresztül több mint egy éve észrevettem, hogy egy műszak belülről a gumiabroncs, mért néhány havonta a féknyereg Korai 1,5 szezon ettem mindkét elegánsan gumik. Hurok szabvány.
    159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10

A felhasználó Szakértő Avatar quba
    Automatikus
    Alfa - 159 2,4 BMW 335ix, Mazda MX-5
    Üzenetek
    1,730

Domyślnie

Nem tudom, miért rossz tilt a kerék minden vádolni a görbe nyíl....
    Lehet, hogy sok más evilági okok miatt. Nincs engedélye a rocker nem jelenti azt, hogy hamarosan (legyengített) gumi perselyek. Ez gyengíti is a tavaszi említett poducha a lengéscsillapító. Az alsó karok - lásd a 4 elem, hogy felelősek a szög a kerék.

Automatikus
    '08 159 1.9 JTDm 16v Ti
    Üzenetek
    301

Domyślnie

Magil, wymienialem egyetlen felfüggesztés.Nem akarom, hogy cserébe chybil történt, hogy jó-e, jobban szeretem, ha minden évben 2 gumik vásárlás A Alfaowner fórum írni, hogyan kell kezelni. 1. a költségekowna módosítása Powerflex, 2. Megfelelő/egy kicsit más, mint a standard beállítások zbieznosci - úgy, hogy a vizsgálatot egy másik.

Ha valaki nem ajánlott a túl nagy kopás, elhasználódás az első belső gumi abiotikus a fenti módszerek 2, kérjük jelezze, köszönöm.

A felhasználó Szakértő Avatar quba
    Automatikus
    Alfa - 159 2,4 BMW 335ix, Mazda MX-5
    Üzenetek
    1,730

Domyślnie

Idézet Írta dareknewry Zobacz post
    Magil, wymienialem egyetlen felfüggesztés.Nem akarom, hogy cserébe chybil történt, hogy jó-e, jobban szeretem, ha minden évben 2 gumik vásárlás A Alfaowner fórum írni, hogyan kell kezelni. 1. a költségekowna módosítása Powerflex, 2. Megfelelő/egy kicsit más, mint a standard beállítások zbieznosci - úgy, hogy a vizsgálatot egy másik.

Ha valaki nem ajánlott a túl nagy kopás, elhasználódás az első belső gumi abiotikus a fenti módszerek 2, kérjük jelezze, köszönöm.
    Nézem A kerekek (ha ez a piros, az a Tiéd is) látom, ha 19 hüvelyk alsó-ET. Nekem úgy tűnik, hogy a kisebb ET a több crossover tengely egybeesik a tengely a kerék, így az érintkező felület között abroncs közúti mozgó több aktív, ami egyenetlen nyomás.

Él
    VONAT
    Automatikus
    Nuova Bravo, 159
    Üzenetek
    13,791

Domyślnie

Ha valójában nem is tökéletes viselet, a felfüggesztést, majd próbálja meg ötvözi. Mert ha a hurok megunta az életét, hogy konfigurálja a geometria nincs értelme.

Mi a futásteljesítmény, hogy tud-e valami a zsanér változott? Kíváncsiságból megkérdezem

Automatikus
    '08 159 1.9 JTDm 16v Ti
    Üzenetek
    301

Domyślnie

Idézet Írta quba Zobacz post
    Nézem A kerekek (ha ez a piros, az a Tiéd is) látom, ha 19 hüvelyk alsó-ET. Nekem úgy tűnik, hogy a kisebb ET a több crossover tengely egybeesik a tengely a kerék, így az érintkezési gumik aszfalt jobban mozog befelé, ami egyenetlen nyomás.
    Értem én, de a probléma scierania EXT. első gumik meglehetősen gyakori a 159(alfaowner meg), s ez egyaránt vonatkozik a járművek standard felfüggesztésm, a különböző dimenziók száma 16-tól 19.
    A rotary eibacha sa 1 cm-rel a standard Ti,ennek ellenére, úgy tűnik nekem, hogy a kocsiban ül magasabb miután a csere-valószínűleg oryginaly volt zuuzyte - nem hiszem, hogy ez nagy hatással volt a geometria, nem.

Magil, többször zagladalem autó, de azt nem tudom, de nem mondhatom, hogy minden eredeti. Én vagyok a második tulajdonos, futásteljesítmény 96000km.
    Ostatnio edytowane przez dareknewry ; 12-08-2015 körülbelül 18:46

Hasonló témák

1. Válasz: 54
    Utolsó hozzászólás szerzője: 19-03-2018, 19:28
  2. A szög beállítása kerék, hátsó
    Létrehozott sobiibos a szakasz 166
    Válasz: 127
    Utolsó hozzászólás szerzője: 16-06-2015, 12:36
  3. A telepítés szögek a kerekek
    Létrehozott stembalski17 szakasz 156
    Válasz: 12
    Utolsó hozzászólás szerzője: 28-08-2011, 18:25
  4. Kerék - állítható szög /--\
    Létrehozott bella-hella a szakasz 166
    Válasz: 0
    Utolsó hozzászólás szerzője: 08-06-2010, 15:42
  5. [GTV Spider] A geometria a kerék, hátsó - dönthető kerék?
    Létrehozott aniol_jojo a szakasz Gtv/Gtv Spider
    Válasz: 7
    Utolsó hozzászólás szerzője: 02-04-2010, 19:59

a szög beállítása kerék

macska tilt szám első alfa 159vagy Alfie Romeo állítsa be az első kerekeket katowoalfa 147 gonosz hóhér zbierznosci Kohlsturz einstellen alfa 159czy kat pochylenia w alfie 159 jest ustawialnyalfa 159 ustawianie konta zwrotnicysppsob regulaxji kata tilt az első kerékdöntse kerék első alfaa dőlésszög a gróf. front. alfa 166 alfa 159 pochylone przednie koloalfa 166 - hogyan állítsa be a szöget az első szám.a szög a kerék alfa159 2.4 accord vi valami geometria szettalfa 159, hogy a szögek beállításaalfa 159 pochylone koloregulacja kata kola alfakat pochylenia alfa 159 regulacjawyrobione tuleje dyfra e46ustawienie konta pochylenia kola celica t18vagy Alfie Romeo állítsa be az első kerekeket Katowicea dőlésszöget az első szám a Alfie Romeo 159KIIGAZÍTÁS GUMIKa futómű beállítás honda accord hátsó.a hajlás szöge a kerék alfaaz érték kata hátsó alfa romeohonda accord-készlet kerekeka mérés a hajlás szöge a kerékfiók beállítása kerékdőlésa hiánya kata tilt wheela kerékdőlés szög beállításaalfa 159, hogyan kell telepíteni kat, pótkerékalfa 159 kat, pótkerék159n tilt wheelalfa 159 tilt wheelbeállítása a geometria az alfa 159telepítés zbiea szög a kerék, mint wyregulowac fiat159 a geometria Katiehogyan kell telepíteni a macska kerék alfa 159a szög beállítása kerék

Címkék ez a téma

Powers

• Nem hozzon létre új témákat
  • Nem üzeneteket írni
  • Nem hozzá mellékleteket
  • Nem szerkeszteni a hozzászólásaidat
  •  
Lengéscsillapítók